Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Lekker geregeld...

0
0
School begint om 13:00 volgens internet.
Dan kom je om 13:00 op school, blijkt dat je les uitvalt. Terwijl dat dus nergens vermeld staat.

Ik had dus nog 45 minuten langer thuis kunnen blijven. Of gewoon de hele dag thuisblijven, aangezien we bij biologie toch nooit iets doen

Cyanide amp; Happiness

Van die lieve ouwe zot

school met meiden

0
0
van sommige dingen kun je helemaal gek worden. dat is een feit.

iets dat geen feit is, maar veel mannen zullen beamen en misschien sommige vrouwen ook wel, TIENER MEIDEN ZIJN IRRITANT!!!!

ik vind dit, omdat ik, zelf dan wel een tiener ben, maar erg volwassen denk en tussen alleen maar tiener meiden van 16 tot 18 in de klas zit. zelf ben ik 18, maar ik ben tot tegen stelling van de rest hier, lid van een golfclub, help mijn ouders altijd met het huishouden, namelijk door te koken, de was te doen, op te ruimen en dat nog zonder dat ze het vragen.

maar die meiden hier halen toch echt wel het bloed onder mijn nagels vandaan. het conflict tussen mij en R is gedeeltelijk op gelost, alleen de rest wakkert het aan. L, echt een typische, 'ik ben alles en als jij beter lijkt maak ik je kapot', moet mij ook de hele tijd hebben. geen idee waarom want ik vind het nogal lastig alles in televeren op school en sta dusdanig dik onvoldoende voor afgelopen half jaar. J, een typische, 'ik vind mezelf heel wat maar ben jaloers op alles wat een ander heeft' vernederd mij ook maar al te graag.

ik ben van plan even terug te gaan naar mijn kinder tijd en die twee sowieso al letterlijk te facebooken. ik lees nu de davinci code en heb die dus ook bij me, ikhoop dat ze zich even gedijst houden en wachten tot ik een boek met een harde kaft heb. dat lijkt me toch net wel wat leuker. nou ja, voor mij dan.

Sigmund strips

Geld voor WW uitkeringen is op

0
0
Kas WW-uitkeringen is leeg. Geen financiële reserves meer voor WW uitkeringen. Premie WW verhogen of uitkering WW verlagen?

Trouw schrijft, op basis van cijfers van uitkeringsinstatie UWV, dat de miljardenreserves van de werkloosheidsuitkeringen volledig verbruikt zijn.

In 2008 zat er nog ruim negen miljard euro in de WW-fondsen, nu staan zij 1,9 miljard euro in het rood.

Het kabinet Balkenende-IV schafte in 2009 de premie die werknemers via hun loon betaalden, af. Hierdoor kwam er minder in de kas van de WW-fondsen. Door de economische crisis is er grotere vraag naar de WW-uitkering en dat heeft ervoor gezorgd dat alle financiële reserves op zijn. Voor de hoogte van de uitkeringen heeft dit nog geen gevolgen gehad omdat de overheid de kas aanvult.

Er zullen echter opnieuw reserves opgebouwd moeten worden want een nieuwe golf van uitkeringsgerechtigden kunnen de WW-fondsen nu niet dragen. De premie voor WW kan verhoogd worden of de WW-uitkering kan versoberd worden om weer reserves op te gaan bouwen.

De WW-premie is een van de onderwerpen waarover onderhandeld gaat worden door premier Mark Rutte (VVD), vice-premier Maxime Verhagen (CDA) en PVV-leider Geert Wilders (PVV).


Dit schijnt dus in Trouw gestaan te hebben. Raar dat dit niet meer aandacht gekregen heeft. Jongerius wilde de WW-premie weer gedeeltelijk bij de werknemer neerleggen, maar daar wilde Rutte niet aan.

Ontslagrecht moet verregaand versoepeld worden, werknemers krijgen nu al 97% minder een vaste aanstelling dan 10 jaar geleden, pensioenleeftijd moet omhoog terwijl 55+-ers nu al niet aan het werk komen, maximale recht op WW is al meer dan 75% afgenomen terwijl de eisen alleen maar strenger geworden zijn (als persoonlijk voorbeeld: zo had ik een paar jaar geleden 'recht' op WW, maar omdat ik een deeltijdbaan had gehad, slechts op 70% van het economische minimumloon gedurende 3 maanden, wat in mijn geval neerkwam op 275 euro bruto (over die hele drie maanden samen dus). En daar moest ik dan wél minstens één keer per week aantoonbaar gemotiveerd en goed voor solliciteren, ook al waren er geen banen. Als ik het waagde om één week zestien sollicitaties de deur uit te doen en de volgende week niets omdat er niets te vinden was en ik daarnaast nog bericht verwachtte van de eerste zestien, zou mijn uitkering compleet (dus in zijn geheel!) gekort worden, waarbij 'strafmaatregelen wegens verregaand plichtsverzuim neigend naar fraude' niet uitgesloten werden).

Hoe dat geld dan op kan zijn? Geen idee, maar stilletjes begint zich toch een wrang gevoel te nestelen als je leest over een Vestia-bestuurder die de corporatie aan de rand van de afgrond heeft gebracht (en er bijna over), maar toch 3,5 miljoen mee krijgt en datnog met droge ogen accepteert ook. Sterker nog, hij vindt dat hij er recht op heeft. Vervolgens mag de corporatie de huren met 9-15% verhogen.

Ik vraag me af hoe lang we onszelf nog lijdzaam laten plukken terwijl de top steeds rijker wordt en de mensen die het toch al moeilijk hebben steeds meer richting 'Griekse welvaart' afglijden.

Tip voor gratis douchen

Anonymous hackt website Vaticaan

Goofy strips

Een kamer met naakte vrouwen

0
0
Een psychiater tekent op een papiertje een vierkant en vraagt aan de patiënt wat het is. Zegt de man: “Een kamer met naakte vrouwen…”
Vervolgens tekent hij twee vierkanten en weer vraagt hij wat het voorstelt.
“Twee kamers met naakte vrouwen,” antwoord de patiënt.
Waarop de psychiater zegt: “U bent seksueel gestoord!”
Reageert de man: “Moet u zeggen, …. met uw vieze tekeningen…”

wat een geemmer

0
0
Een jongen die naakt in een vijver aan het zwemmen is, besluit zich te gaan afdrogen, maar ziet dat er een meisje naast zijn kleren is gaan zitten. Hij ziet een roestige emmer liggen. Met dat object voor zijn onderlijf loopt hij op haar toe. Ze leest een boek. ‘Wat lees je daar?’ vraagt hij haar quasi achteloos. ‘Een boek over
gedachtenlezen.’ zegt ze schalks. ‘Ik weet bijvoorbeeld wat jij nu denkt.
Jij denkt op dit moment nog steeds dat er een bodem in die emmer zit.’.

De man is de baas in huis.

0
0
De man is de baas in huis.

Een man heeft juist zijn nieuwe boek uit met de titel : Je kunt de baas in huis zijn. Hij stormt de keuken in en zegt tegen zijn vrouw: Je moet weten, dat vanaf nu, IK de baas in huis ben en dat mijn woord wet is. Je gaat me nu een 5-gangenmenu bereiden en als ik dat op heb ga je met me mee naar de slaapkamer en zullen we sex hebben, enkel op de manier die ik wil. Daarna ga je me een bad laten vollopen en zul je mijn rug en haar wassen. Na het bad droog jij me af en masseert mijn voeten en handen. Morgenvroeg mag jij eens raden wie er me gaat aankleden en wie er mijn haar gaat kammen. Waarop de vrouw kalm antwoordt: mijn eerste gok : je moeder!!!!

Muppets

0
0
We zitten elkaar slap te praten over de Muppets Ik zal zo een samenvatting maken

Muppets 2

Het verschil tussen moed en lef

0
0
Het verschil tussen moed en lef
Moed = midden in de nacht bezopen thuiskomen, je vrouw staat je op te wachten met een bezem en dan vragen: “Ben je nog aan het schoonmaken of vlieg je nog ergens naar toe?”

Lef = midden in de nacht bezopen thuiskomen met een parfumluchtje om je heen en lipstick op je kleding, je vrouw op haar kont slaan en zeggen: “Jij bent de volgende!”

Slaap wel, droom zoet

0
0aan dromen kun je bouwen
van een nieuw begin

niet enkel op mooie dagen
ook op slechte dagen

pure sang, wil ik de schoonheid
van de natuur blijven zien

fake kom je zelden tegen
in de gezonde buitenlucht

Zo, een zonnige, fijne en nuttige dag voorbij gevlogen
Lekker op mijn miniterras gezeten en nog wat papierwerk gedaan voor het paasfeest.
onder andere nog een vergunning aangevraagd bij de brandweer, namens ggnet voor een klein paasvuur
ik stop er mee, ik kan haast niet meer schrijven, zodus
de vierpootjes zijn al uitgeweest dat scheelt alweer
slaap wel
blijf blij
denk aan ons


Balen...

0
0
Ik heb hem niet gehaald.. Het eerste deel ging heel goed, tot ik een fout maakte en compleet in de stress schoot.... Daarna sloeg de motor 3 keer af, zag ik een voetganger op het zebrapad niet, wist ik niet wanneer ik voorang had. Ging dus helemaal verkeerd, balen. Moet ik nog een keer.

Nouja, zaterdag ga ik naar de opendag. De pabo op dehu in utrecht. Eenkeer geen werk zaterdag, en daarna naar groningen toe!

Fijne avond nog!

Nog even dit

0
0
Wij zijn de ogen van de aarde
Liefde sturen naar je naasten in stilte
Aandacht volgt de geest

Liedjes zijn gemaakt om gezongen te worden
Leven is ook zo
We zijn allemaal maar mensen
We mogen er zijn

Zo is het leven

0
0
zo is het leven

niet eèn dag kan hetzelfde zijn
leven geeft vaak veel harte pijn
geluk en verdriet krijgt iedereen

de garantie kan niemand geven
iedereen zal dit anders beleven
ontkomen dat doet er niet eèn

gelukkig zijn is koester het leven
wat ook jou per dag is gegeven
soms schuilt ook veel verdriet

zodra je beseft bij het ontwaken
dat kleine dingen gelukkig maken
onthoud dit goed vergeet niet

zomaar een simpel bericht vertelt
als plotseling ‘t noodlot aan belt
leven kan zo betrekkelijk zijn

blijkt gelukkig zijn ‘n geschenk
open je ogen weet goed en bedenk
zelfs geluk bezorgt vaak pijn

De nachtzuster

0
0
De nachtzuster

in het duister met amper wat licht
is de nachtzuster altijd paraat
zij ziet de traan op menig gezicht
die in het donker ieder ontgaat

menig traan door haar weggeveegd
een troostende fluistering doet goed
deze nachten in dat ziekenhuisbed
zij dagelijks haar dingen doet

ieder uur in de nacht even controle
die ze dagelijks gaat de vele uren
‘n zachte fluistering ’n troostwoord
nachten kunnen eindeloos duren

het schamele licht van de lantaarn
iedere nacht de ronde gedaan
nu en dan 'n tablet voor de pijn
bij ieder bed stil blijven staan

in het duister met amper wat licht
de nachtzuster blijft altijd paraat
zacht loopt zij langs ieder bed
tot 'smorgens het licht aangaat
Browsing All 18691 Browse Latest View Live