Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Dag van de waarheid

Cyanide and Happiness

Tasjes dieven

vogeltjesdans in rio grappig filmpje

Let op belangrijk

0
0

Let op belangrijk

Hond op de weg

0
0
Hond op de weg:

Een vrachtwagenchauffeur is volop tegen een boom geknald. Vraagt een politieagent aan hem wat er gebeurd is. Zegt de chauffeur: "Er liep plotseling een hond op de weg." Zegt de agent: "Misschien had u die hond maar beter aan kunnen rijden." De chauffeur: "Dat wou ik ook, maar toen kroop ie achter een boom."

Bericht voor Ledi........

0
0
Bericht voor Ledi........

Ledi je vroeg of ik wilde waarschuwen als ik geen bereik heb
bij deze........Celstraf, door geloofsovertuiging

0
0
Celstraf, door geloofsovertuiging

Jantje zegt tegen Piet: "Mijn vader zit in de gevangenis door zijn geloof." zegt Piet: "Echt??? Waarom dan?" zegt Jantje: "Hij geloofde dat hij de belasting niet hoefde te betalen......"

Meisje (12) bevalt tijdens schoolexcursie

Leren + Hulp met grm!

0
0
Dernet eindelijk klaar met leren voor economie, vanavond nog ff doorlezen en dan morgen me toets maken en ook ff engelse brief schrijven ^_^,

Ik heb donderdag ook nog een wiskunde a toets waarvoor ik me grafische rekenmachine nodig hebt en ook de grafieken dinges alleen ik kan maar 1 formule tegelijk laten verschijnen als ik er 2 of meerdere invoer verschijnt er maar 1
kan iemand me hiermee helpen ?

Verstoppen

0
0
Nadeel van samenwonen : verstoppen van cadeaus wordt stuk moeilijker

Twaggy is bijna jarig, dus ik had al paar cadeaus gekocht.
Maar vandaag zag hij me allemaal bezig in de kast beneden en ik zag hem zo sneaky lachen, dus ik vertrouwde het al niet meer
Dus hij toenstraks de tuin in om verder te werken aan zijn plantenbak en ik stiekem met de cadeaus naar boven om ze in mijn klerenkast te verstoppen.
Daar komt hij niet, want hij wordt al moedeloos als hij die volle kast ziet
Mee dat ik de laatste cadeau helemaal achterin wil verstoppen, zie ik hem naar boven gluren en weer staat hij sneaky te lachen.
En net komt hij naar boven vragen of de kust veilig is en of hij door kan lopen

Pfff, moeilijk verstoppen in klein huisje

Om psychotisch van te worden

0
0
Om psychotisch van te worden
.
.
Neuroten bouwen luchtkastelen.
Psychoten wonen erin.
Psychiaters ontvangen de huur.

12 jaar!!!

0
0
Mende ik op 17.00 uur toch op de radio te horen dat een ukkie van 12 jaar een baby had gekregen tijdens een schoolreisje,
Dat zal ik wel verkeerd verstaan hebben, hoop ik. Maar nee om 18.00 uur weer en ook nog een bericht van jeugdzorg. Dat ze gaan onderzoeken of dat meiske wel in een veilige omgeving woont. Je zou toch denken dat dit niet het geval is. Maar dat ze dat gaan onderzoeken ok. Wat lijkt me dat een traumatische belevenis voor iedereen die er bij was. Krijgt dat kind ineens erge buikpijn wordt de ambulance gebeld en roept de broeder dit meisje zit in een bevalling. Je moet er toch niet aan denken 12 JAAR. Dat stumper.

een dom en een slim blondje

0
0

Een slim en een dom blondje waren op gepakt vanwege drugsgebruik en kwamen vrijdag voor bij de rechter. "Jullie zien eruit als een paar vriendelijke meiden, ik zou jullie graag nog een tweede kans geven," zei de rechter. "Ik wil dat jullie dit weekend uitgaan om zoveel mogelijk mensen ervan te overtuigen wat voor duivelse gevolgen drugs heeft zodat ze ophouden met gebruiken. Dan zie ik jullie maandag weer in de rechtszaal." Maandag waren de twee blondjes weer in de rechtszaal. "Hoe is jullie weekend verlopen?" vroeg de rechter. Dom blondje: "Nou, ik heb 17 mensen overgehaald om voor altijd met drugs te stoppen." "17 mensen? Dat is ongelofelijk! Wat heb je ze verteld?" "Ik heb een diagram gebruikt, ik heb 2 cirkels getekend. een grote en een kleine. En vertelde ze, dit (de grote cirkel) zijn je hersenen voor drugs gebruik en dit (de kleine cirkel) zijn je hersenen na drugsgebruik." "Dit is geweldig!" zei de rechter, "en jij? Hoe is jouw weekend verlopen?" vroeg de rechter aan het andere blondje. Slim blondje: "Ik heb 156 mensen overgehaald om voor altijd te stoppen met drugs." "156 mensen! Dat is echt fantastisch! Hoe is je dat gelukt?" "Nou, ik had een zelfde benadering als zij. Ik tekende 2 cikels, een grote en een kleine. En vertelde, (wijzend naar de smalle cirkel) dit is je kont voordat je de gevangenis in gaat en dit hier is je kont als je de gevangenis verlaat......"

Nog 3 nachten slapen

0
0
Nog 3 nachten slapen

dan is het D-DAY

Sigmund strips 4x

V.A.

0
0
Van Alles.

Ik durf te wedden dat ik vandaag Amour (hier van WMR) tegenkwam in Hoogvliet, toen ik uit stage liep, maar hij keek naar beneden en snel op z'n telefoon Maar goed

Stage gaat echt super, ik loop nu stage bij groep 1, de instroom. Dus de kinderen die nét 4 zijn geworden krijg ik in de klas.
Het is zo'n leuke stage, continue leuke opmerkingen, continue dankbaarheid en enthousiasme... En dat terwijl ik er eerst tegen op zag. Wie weet word ik wel kleutermeester!

Aantal grappige uitspraken:
Quote:
Ik: "Sowww, das mooi! Maar hoeveel vingers heb je getekend?
- Ehhh, 1...2...3...4!
> En hoeveel vingers heb jij?
- 5!
> Moet je er dan niet 1 bij tekenen?
- Nee!
> Duh


Quote:
Ik: "Wat heb jij daar getekend? "
- Een pony!
> Zooo, en wat doet die pony?
- Vliegen!
> Kunnen pony's vliegen dan?
- Neeheeee..
> Maar hij heeft wel vleugels
- Jaahaaa, dit is een neppe pony, die kunnen wél vliegen (Met echt zo'n gezicht van, eh.. duh?)


Deze was écht geniaal:
Quote:
> Hey *naam*, je hebt nog steeds een zware stem he? (hij was schor)
- Ja, kan hem bijna niet optillen (met echt het meest serieuze gezicht ooit)


'k Heb er nog veel meer maar, dit was wel ff genoeg

Jubileum

0
0
Goh dan krijg je ineens felicitaties in je inbox. En dan denk je heb ik misschien mijn geboortedatum verkeerd ingevuld of zo. Maar nee, toch maar eens die berichtjes lezen.

Ow oke 2 jaar lid van WaarMaarRaar. Had helemaal niet door dat ik al zo lang lid was. Maar ja nu zijn we er toch. 2 jaar lang. Het is toch best al een tijdje. Al lees ik al langer WaarMaarRaar. Vind het geweldig al die mooie nieuwtjes.

Reageer niet zo heel vaak, misschien moet ik dat toch maar eens gaan aanpassen.
En die blogs geen idee wat ik er in moet zetten behalve dit.

Oh ik heb nog iets.
Bedankt voor de felicitaties

Klop, klop, klop, klop, klop

0
0
Klop, klop, klop, klop, klop
.
.
.
ze zijn zeker niet thuis
al 10 keer geklopt

Tentamen.

0
0
Zo ik heb het overleefd, ik denk dat ik voor 70% wel in de goede antwoorden uitgebracht heb. Nu hopen dat de docent het ook zo bevat, en dan zie ik het wel. Straks lekker slapen, en morgen 2 artikelen samenvatten, en naar studiegenoten mailen die mij dan ook samenvattingen mailen van 2 artikelen die hun moesten lezen. Scheelt ons allemaal tijd en we weten wat we aan elkaar hebben, dus dat is wel lekker.

Vrijdag nog een tentamen, en dan zit het er al weer op, dan begint het nieuwe semester, direct 's-maandags een literatuur presentatie, die moet ik morgen ook even maken, (kuch, even, zeg gerust hele dag) en dan gaat het helemaal goed komen!

Fijne avond!
Browsing All 18691 Browse Latest View Live