Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Ladekast moest even wildplassen

Bsur haar stormverhaal

0
0
Binnen schieten katten heen en weer
horen kunstof kozijnen kraken
Het gaat buiten flink te keer
waardoor ze ontregeld raken


De storm lijkt ze te willen plagen
het kattenluik klappert zonder bezoek
Je merkt dat ze zich vreemd gedragen
zitten alert kijkend in een hoek


Door de tuin waait losse zooi
in een draaikolk van de wind
één kat ziet het als een prooi
volgt het schouwspel als een kind


Tegen het raam beukt een slag regen
de vensterbank plots kattenvrij
Door de kamer schichtig bewegen
nee ,de katten zijn niet blij


Maar het buiten blijft nog lokken
als de voordeur opengaat
Vliegt één kat onverschrokken
toch de deur uit zo op straat

Een zwangere vrouw in de bus

0
0
Een zwangere vrouw in de bus
Een jonge vrouw, die enkele maanden in verwachting was, nam plaats in een autobus. Zij bemerkte dat een jonge man, die tegenover haar zat, glimlachte.
Enigszins beledigd schoof zij een stukje bij de jongeman vandaan. Maar dat scheen hem plezier te doen. Verontwaardigd verwisselde zij nog een keer van plaats, maar de jongeman begon steeds harder te lachen.
Toen ze voor de vierde keer van plaats veranderde, brulde hij van het lachen. De vrouw, nijdig, haalde de conducteur en diende een aanklacht tegen de man in.
Toen de jongeman een paar weken later voor de rechter moest verschijnen, vroeg deze hem zijn gedrag van enkele weken geleden te verklaren. Zijn verklaring luidde als volgt:
"Edelachtbare, toen de dame in de bus stapte, bemerkte ik meteen in welke positie zij verkeerde en ik moest glimlachen toen zij onder de bioscoopreclame "Binnenkort bij ons verwacht" ging zitten. Zij schoof een stukje op en kwam daardoor onder de reclame te zitten van "Sloan doet de zwelling verminderen". Na de derde verandering van plaats zat zij onder een reclame van "Unox weet een worstje te waarderen". Ik kon mijzelf niet meer inhouden toen zij daarna weer van plaats verwisselde. Zij zat toen namelijk onder een reclameplaat van auto's, waarop met grote letters stond "Dunlop rubber zou dit ongeluk hebben voorkomen."
De uitspraak van de rechter was: "Vrij van verdere rechtsvervolging."

Kettingbotsing

0
0
Kettingbotsing.....................
Een Brit, een Nederlander en een Belg raken betrokken bij een kettingbotsing. Ze stappen uit. De Brit zegt: "I'm sorry." De Nederlander zegt: "I'm sorry too." Zegt de Belg: "I'm sorry three."

helaas geblokkeerd straks foto

Net speelgoed treintjes

0
0
Net speelgoed treintjes


Borsten zijn net speelgoedtreintjes. Ze zijn bedoeld voor kinderen, maar pappa speelt er meestal mee.

Foto van Soulsplitter als acteur

De sleutel van het paradijs

0
0
Een kleine jongen vraagt aan zijn vader:

"Papa, als je met mama de liefde bedrijft, wat is ze voor jou?"

verrast zegt de vader:

"Ze is de deur van het paradijs"

dan vraagt de zoon:

"en gij, wat zijt gij voor haar?"

Zegt de vader:

"Ik ben de sleutel van haar paradijs!"

Dan fluistert de zoon in vaders oor:

"Pas op voor de buurman, ik geloof dat hij een dubbel van de sleutel heeft !!!..."

Chao

0
0
Nu ik weer eens opnieuw begonnen ben met Sonic Adventure 2 Battle, heb ik ook twee nieuwe chao's.

Voor degene die niet weten wat dat zijn: het zijn fantasiedieren die voorkomen in de meeste sonic-spellen die je kunt opgroeien en die je dingen aan kunt leren.
Als je het ergens mee zou moeten vergelijken, dan lijken ze het meeste nog op niet-irritante tamagochi's.

Doordat ze krachten van dieren kunnen kopiëren (fruit eten ze wél op, voor dieren was dit waarschijnlijk te wreed) kunnen ze leren vliegen, zwemmen, rennen en kunnen ze kracht opbouwen. Ze gaan dan ook een beetje op die dieren lijken.

Hier zijn mijn twee nieuwe aanwinsten:

De roze hoorntjes en pootjes komen van een schaap-achtig iets af.

De blauwe kont komt van pinguïns. Waar die gele kuif vandaan komt weet ik niet, maar ik vind het er wel cool uitzien

Probleem is: ik weet geen goede naam!

Help!

Nuttig om erbij te vermelden: chao hebben geen geslacht, dus het is geen mannetje of vrouwtje.

Slaap wel droom zoet

0
0


Bliksemschichten
verlichten donkere straten

donder knettert
en regen klettert tegen ruiten

de storm giert door kale bomen
takken zwiepen woest heen en weer

dat is het beeld van onweer buiten
het gaat hier hevig te keer

de natuurkracht laat zich gelden
dwingt tot diep ontzag

terwijl ik deze woorden tik
knalt weer een harde donderslag

Weer een volwindse en vrij zonnige dag de boeken in
Vandaag zijn we het bos niet ingeweest, er kwam veel dood hout naar beneden.
We hebben voorlopig weer genoeg vuurkorf hout..
Wat wegvallingen gehad en verders het lichaam blijft wat minder gaan
Maar ach, wat te kloegen, ik red me nog best..
Fijne nacht
blijf blij
denk aan ons


Nog even dit

0
0
klankkleuren zingen

zijn territorium dwingt

een harde aanpakin volle omvang heersen

geeft de roodborst zijn aanzien

een goede dag allen maal

0
0
nee mijn titel is GEEN spellingsfout
gewoon ouderwets hollands

ik ben nieuw op deze site maar dacht f#ck it

dit is dus mijn eerst blog...ding... achtig...iets...of zo
dus mijn dag zover is een waarmaarraar account aanmaken en de nieuwe sherloc holmes film kijken in de bios (goeie film, een echte aanrader)

ik denk dat ik het hier bij laat
en is het je ooit op gevallen dat mensen sommige teksten moeilijk te lezen vinden als deze niet zo eindigt als ze hadden gebraden

SMSblog: een beetje veel boem, weinig ...

0
0
een beetje veel boem, weinig au, en ik lig. Slaap wel. Blijf blij. Denk aan ons

Verjaardag voorbij - even een gezellige blog!

0
0
Zo, die aparte dag is voorbij. Was (ik weet zeker mede dankzij jullie wensen en positieve gedachten en instralingen en wat dies meer zij) een aparte maar heel gezellige dag.
Het begon ermee dat we 's ochtends om 9:15 bij de haarwerkspecialist stonden omdat Wendie's haar sinds een paar dagen uit aan het vallen was. Dan maar in één keer, dat is veel fijner en minder confronterend. Dus we konden terecht ook al was de kliniek nog niet echt open.
Bleek dus dat Wendie een heel mooie vorm schedel heeft, wat haar ontzettend meeviel. Pruik stond gelijk ook heel goed, alhoewel ze die eigenlijk niet eens echt nodig heeft, alleen voor mensen die haar niet of niet zo goed kennen.
Ze ziet er namelijk met die kale kop ook heel goed uit, echt een ONTZETTEND STOER WIJF! (sorry, moest hier gewoon even kepslokken).
Ze had ook een zelfgemaakte 'ponyband' bij zich, een stukje haar dat ze op een haarband had genaaid en dat onder een mutsje kan zodat er onder zo'n mutsje wat plukjes uitsteken. Staat heel erg naturel, kapsterhaarinstituutspecialiste wist niet wat ze zag. Gelijk de eigenaresse erbij gehaald: "Wat ik híer nou zie!!!" Die ook helemaal enthousiast - "Hoe heb je dat dan gedaan en zo...." (denk dat we maar patent moeten aanvragen of octrooi of hoe heet dat )

's Middags even gelegen vanwege mijn rugklachten en clusterhoofdpijnaanval, ondertussen waren mijn dochter en haar vriendin samen met Wendie bezig om het diner voor te bereiden. We hadden een amuse-menu, met naar ik dacht ongeveer 10 amuses. Ik had van mijn ouders een amuse-setje gekregen met Kerst, kon daar dus gelijk gebruik van maken. Was erg heerlijk, met gevulde eieren, lepels met ham/komkommer/honing-mosterd-dressing-rolletjes erop, glaasjes met garnalen, grote garnalen met sherry-cocktailsaus, rolletjes met ham met filet-americain (die ik niet mag omdat er paprika-extract in zit), kipkluifjes en dan nog een heleboel wat ik vergeten ben.
Ouders en zus met gezin kwamen om ongeveer 16:00, en het was gelijk al gezellig. Tegen 7 uur gingen we eten, want toen was mijn zwager er ook. Zo ongeveer elke 'gang' sloeg aan bij bijna iedereen, dus de koks hadden duidelijk eer van hun werk, zeker de meiden want die hadden natuurlijk zoiets eigenlijk nog nooit gemaakt.

Was ook wel grappig, zo'n drie dagen geleden waren mijn ouders hier ook (ze rijden wat af vanaf Dordrecht naar hier), en toen hadden ze het erover dat ik gelijk had gekregen. Dat zit zo: Mijn moeder had voor de vakantie een e-reader gekocht (of beter gezegd: mij laten kopen). Dat was de tweede, want ze hadden eerst advies gevraagd aan mij en samen met mij naar diverse modellen gekeken. Toen hadden ze bij hen in de buurt zelf een 'e-reader' gekocht, maar dan één die totaal niet leek op waar we op hadden ingezet met als voornaamste bezwaar: geen e-ink scherm maar lcd dus onleesbaar in de zon (en die heb je best wel in Portugal). Het bleek dat ze dat ding niet konden terugbrengen (heel verhaal, op verzoek post ik dat ook nog wel een keer met advies waar vooral NIET heen te gaan qua aanschaf), dus toen hadden ze een echte e-reader gekocht met e-ink, en beide dingen meegenomen naar Portugal. And lo and behold: ik had gelijk. Dat lcd-ding was onleesbaar. Dus zoals gezegd: een paar dagen geleden waren ze hier, met de vraag: kan je voor ons nog een e-reader uitzoeken, en dan een goede. Dus ik laten zien welke ikzelf eigenlijk wel wilde, Sony WiFi eReader (komt uit verschillende testen als beste). Mijn vader: oh, en hoe bestel je dat dan - daar ben jij veel handiger in. Dus ik online besteld, bij hem thuis laten bezorgen onder vermelding van "Voor mijn lieve vadertje, voorzichtig mee zijn alsjeblieft". Leuk, kreeg bevestigingsmailtje later met "De e-reader is verstuurd aan uw lieve vadertje"
Er zat een gratis led-lampje bij en we hadden er nog een mooie rode hoes bij gedaan.
Afijn, je voelt hem misschien al aankomen: gisteren kreeg ik dus een klein kadootje van mijn ouders: een pakje van 4x4cm. Bleek een lampje in te zitten. Daarna kwam het echte kado: diezelfde e-reader die ik voor mijn vader besteld had. Voor mijn vader, mijn neus! Ze wisten dat ik (ondanks iPad) een e-reader leuk zou vinden en mij dus mijn eigen kado laten uitzoeken en bestellen!. Lief en leuk hè? (zeker onder hún omstandigheden - oh sorry, toch even nog wat ongezelligs).

Buurtjes ook nog even geweest, behalve buurman want die was snipverkouden en Wendie zit nu echt op het dieptepunt qua weerstand.

Kortom, al met al was het een zéér aparte maar daarom absoluut niet minder geslaagde dag!

Nogmaals bedankt voor alle fijne wensen en felicitaties en dergelijke.
en wederom:
Keep you posted!

Storm in de nacht

0
0

storm in de nacht

wind die rondom het huis giert
geeft weer een slapeloze nacht
onrust belet mij te gaan slapen
de nodige angsten gebracht

tot ‘t licht ’s morgens doordringt
de ravage buiten aanschouw
wat storm en regen dus aanricht
menige boom werd ontwricht

storm raast over Nederland
de natuur zal overwinnen
niemand .. ook geen mensenhand
kan tegen die kracht winnen

natuur die mooi is maar wreed
zijn sporen zeker achterlaat
storm die over Nederland raast
zoveel moois verloren gaat

Leven

0
0

angst, leven, lust, gevoel romantiek, haat, jaloezie, verdriet, pijn, agressie, liefde.
al deze woorden horen bij elkaar,
als de ene niet kent,
kun je de andere niet waarderen
heb je te veel van het ene,
heb je te weinig van de ander...
zonder romantiek geen liefde
zonder liefde geen lust
zonder lust geen jaloezie
zonder jaloezie geen verdriet
zonder verdriet geen pijn
zonder pijn geen haat
zonder haat geen agressie
zonder agressie geen angst
zonder angst geen gevoel
zonder gevoel geen liefde
zonder liefde geen leven
zonder leven geen romantiek
zonder romantiek......

Goedefijnevrij(E)dagsesmorgens

0
0


waterniveau
dat beweegt

rap op
en neer

storm
regen

dat opstuwt
de vraag opwerpt

blijven de
voeten droog

De nacht was in vele opzichten, zeer spookachtig....
Vannacht ook nog in het peper en zout stelletje, in de vorm van twee caspertjes, twee ledlampjes gemonteerd en dat is heel mooi.
Ik heb nu twee spookjes die licht geven en ook steeds van kleur veranderen
vandaag in ieder geval naar de viskraam
en verder ach we ziene wel
straks de kakelende stokzitsters
vierpootjes hebben al
en ik
KOFFIEFIJNE DAG
BLIJF BLIJ
DENK AAN ONS


Top 5 van: 05-01-2012

Hoera...10 jaar lid

0
0
Vandaag zijn we 10 jaar lid van wmr
Stora 5 jaar.
Mremijn 5 jaar.
Wij zijn zeer verbaasd dat jullie het al zo lang met ons uithouden
Wij feliciteren hiebij ook alle andere jubilarissen, die op deze geweldige dag lid zijn geworden

Hoera...10 jaar lid

0
0
Vandaag zijn we 10 jaar lid van wmr
Mremijn 5 jaar
Stora 5 jaar.
Wij zijn zeer verbaasd dat jullie het al zo lang met ons uithouden
Wij feliciteren hiebij ook alle andere jubilarissen, die op deze geweldige dag lid zijn geworden
Browsing All 18691 Browse Latest View Live