Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Cyanide amp; Happiness

0
0

Ze zijn nog niet klaar met de no hands grapjes

Weer thuis

0
0

Zo ik ben weer thuis. pootjes zijn gelaserd.
Vanmorgen om 07.00uurmet de bus naar het MCL in Leeuwarden gegaan. Om 8°08.00uur mij gemeld. Om 08.30 naar een zaal op het daghospitaal gebraacht en om 08.50 geholpen.
09.45 was ik klaar en mocht ik weer terug naar de zaal. Daarna een kopje koffie en een stukje koek en toen mocht ik proberen of ik kon staan. Dat ging prima nergens last van. Ik wilde om 10.10 al weer weg maar dat mocht niet ik moest blijven tot 10.30. Ben maar even naar beneden gelopen en heb de leuke winkeltjes in de hal even bekeken. En een kopje koffie met een broodje gehaald.
Daarna naar de bus gelopen onder weg nog een trui gekcot en om 11.00 kon ik nog net de bus terug pakken. Dus ik ben er weer. Volgende behandeling op 9 februarie maar ik weet nu wat er gaat komen. Alleen de verdovingsprikjes voel je even maar een wespensteek doet meer pijn. Nu nog afwachten of ik straks ook napijn krijg.
De verdoving zit er nog in dus????
Is er iemand die ook nog spataderen moet laten behandelen? Ik raad laseren aan. Nu moet ik veel lopen maar het regent buiten dus maar even ijsberen in de kamer.

Rot dag.

0
0
Ik zal het even kort uitleggen. Ik woon met mijn broer en mijn moeder 2 katten en 1 hond.
Vandaag kreeg mijn moeder te horen dat ze op staande voet is ontslagen. Ik heb het niet zo breed want we zitten met dubbelen kosten, namelijk een koophuis dat verkocht moet worden we wonen nu in een huurhuis. Mijn broer werkt in de petrochemische industrie en die verdient wel aardig maar niet om alles te betalen. En zo af en toe steek ik mijn moeder ook wel wat geld toe of ik betaal de boodschappen. Ik vergeet gewoon mijn zus bijna, dat is er ook wel een hoor. ze is uit huis geplaatst van wegen haar gedrag. Mijn moeder werkte als huishoudelijke hulp. Ze had gezegd dat ze bij mensen was geweest maar dat was dus niet waar. dit is waarschijnlijk een van mijn laatste blogjes omdat ik denk dat we volgende maand de rekeningen niet meer kunnen betalen.

Als dat niet er genoeg is is afgelopen dinsdag een klein conflict geweest tussen de werknemers waar ik ook onder val en de werkgever. Hij vond het raar dat elke dinsdag laat word voor de mensen die dit niet snappen kijk maar bij mijn vorige blogs daar staat het wel ergens tussen. Hij heeft ons een waarschuwing gegeven en gezegd dat er te weinig initiatief is, en de volgende waarschuwing naar huis is. Mensen ik vrees nu dat als mijn moeder niet snel een baan heeft dat ik dus geen dak meer boven mijn hoofd heb

Wat ik nu doe

0
0
Wat ik nu doe is: WMR, Twitter, en ik probeer te doen wat ik eigenlijk moet doen: wiskundehuiswerk -___-

Dit is leuk...

0
0
Dit is leuk................
.
we zijn er weer..

Wie goed doet...

0
0
Wie goed doet...
Zijn naam was Fleming, en hij was een arme Schotse boer. Op een dag hoorde de boer hulpgeroep uit een moeras. De boer rende er op af en trof in het moeras een doodsbange jongen aan, die inmiddels tot zijn middel in de blubber was weggezakt.

Boer Fleming wist de jongen met een touw heelhuids uit het moeras te trekken en hem zo voor een waarschijnlijke dood te redden. De volgende dag klopte een deftig uitziende heer aan bij de boerderij van Fleming. Hij stelde zich voor als de vader van de jongen die de boer gered had.

"Ik wil je een beloning geven", zei de man. "Je hebt het leven van mijn zoon gered." "Sorry, maar ik wil geen geld hebben", antwoordde de boer. "U zou hetzelfde gedaan hebben."

Op dat moment kwam de zoon van de boer bij de deur staan. "Is dat jouw zoon?", vroeg de deftige edelman. "Dan heb ik een goed voorstel. Laat mij het onderwijs van jouw zoon betalen. Ik zal ervoor zorgen dat hij hetzelfde onderwijs onderwijs krijgt, als mijn eigen zoon. Hij zal zonder twijfel opgroeien tot een man waar we allebei trots op kunnen zijn."

Aldus geschiedde. De zoon van boer Fleming kreeg onderwijs op de beste scholen en studeerde af aan de St. Mary's Hospital Medical School in London. Later werd hij wereldwijd bekend als Sir Alexander Fleming, de ontdekker van penicilline.

Jaren later werd de zoon van de edelman getroffen door longontsteking. Raad eens wat hem het leven redde? Penicilline.

Wat was de naam van de edelman? Lord Randolph Churchill.

Wat was de naam van zijn zoon? Winston.

Mijn cake creaties +fotos

0
0

Hallo iedereen,

vandaag wil ik jullie nog mijn creatie van cakes laten zien

Ik had namelijk nieuwe cake vormen gekocht en had wel zin om die te gebruiken voor de kerst.
Zie hier de vormen.....(gekocht bij Xenos)Dus ik had eerst een grote zoektocht gedaan naar alle ingrediënten die ik nodig had en kon dan eindelijk aan de slag
Dit was niet makkelijk want niet elke winkel had alles

Ik heb wel vaker cakes gemaakt uit grote vormen maar had nog niet speciale kleine vormen gehad.
Het ging ook lastiger dan gewone cupcakes moet ik zeggen.
En ik zit ook met de baktijd en de hoeveelheid die goed samen moet gaan, heb ook even wat advies gevraagd aan mijn Moesje
Thuis heb ik een Magnetron met heteluchtoven functie en al en dan is het echt hopen dat het allemaal lukt.

Dus dit waren de resultaten:Deze vormpjes zou ik beter gevuld moeten hebben, maar heb er toch nog wat van gemaakt.
Aan de achterkant waren ze wel iets licht.

En dan nu de voor en na foto's, hopelijk vinden jullie ze leuk....Deze had ik dus eerst gebakken, en moest nog wat versierd worden met de sier spulletjes
nu komt de volgende:Deze vond ik het belangrijkst want dat was mijn grootse uitdagende creatie
Het was wel even knijpen toen ik hem de oven in zag maar uiteindelijk is ie niet uit elkaar geklapt

Ook ben ik hiermee aan de slag geweest om er toch nog een iets kerstvollers van uitstraling aan te geven.

De cakes waren/zijn erg luchtig van smaak, niet dat je meteen vol zit dus perfect.
Ook niet al te zoet en heerlijk.
Iedereen vond/vindt ze lekker.
Dus een geslaagde missie

Zo en dat waren mijn creaties die ik nog met jullie wilden delen.
Als iemand nog tips heeft mag je ze melden

Bier is nat

Voor iedereen die mij lief heeft

android

0
0
Toch wel erg gemakkekijk. Niet altijd even gemakkelijk/logisch als de iOS wat ik gewend was maar flash videos kunnen kijken en hele file manage gebeuren is wel fijn nog iemand app aanraders?

Ik heb een nymfomaan in de auto

0
0


In het donker in de auto:

Een man komt een vriend van hem tegen in de kroeg en zegt tegen hem: "Je gelooft het niet, ik heb een nymfomaan in de auto zitten op de parkeerplaats. Alleen ze sloopt me, ik kan niet meer, ik moet effe bijtanken. Kun jij niet naar de auto gaan en haar even bezighouden? De interieurverlichting is stuk dus ze zal niet in de gaten hebben dat jij mij niet bent." Zijn vriend gaat akkoord en wandelt naar de auto. Hij stapt in en ze beginnen meteen van bil te gaan op de achterbank. Een paar minuten later ziet een politieagent ze bezig en hij begint irritant op de ruit te tikken en schijnt met zijn zaklantaarn naar binnen. "Wat zijn wij hier aan het doen?", vraagt de agent. "Niks aan de hand agent, het is mijn vrouw." "Oh sorry, dat wist ik niet meneer." "Geeft niks, ik ook niet tot je naar binnen scheen met je zaklantaarn.

dag, hoor

0
0
Ik heb al een paar dagen niks gezegd, gewoon omdat ik niks te vertellen heb

35 jarig huwelijk

0
0
35 jarig huwelijk
Tijdens hun 35 jarig huwelijk had de man zijn vrouw verboden ooit in zijn nachtkastje te kijken. Op een dag besluit ze echter dit toch te doen en vindt daar een eierdoos met daarin 8 golfballen en 10.000 euro.
Als zij hem 's avonds vertelt wat ze ontdekt heeft, wordt hij woest. Als na een uurtje zijn humeur weer wat is bijgetrokken zegt hij: "Ach, je mag het eigenlijk wel weten ook. Voor iedere keer dat ik de afgelopen 35 jaar tijdens het golfen ben vreemdgegaan, heb ik een golfbal in het doosje gedaan."
De vrouw wordt ongelofelijk kwaad, maar na 2 uur stilzwijgen vraagt ze: "En die 10.000 euro, waar komen die vandaan?"
Waarop de man antwoordt: "Ach, als zo'n doosje vol was verkocht ik het voor een geeltje op de golfclub."

help? domeinnaam

0
0
vanavond kwam ik een domeinnaam tegen die ik wel wil hebben maar het domein (waus.nl ) is al bezet, maar wordt te koop aangeboden.

op waus.nl staat ook "Bij een aantrekkelijk bod zal ID Prof BV mogelijk besluiten de naam te verkopen in plaats van deze zelf te exploiteren."
maar, wat is een aantrekkelijk bod voor een naam als waus.nl? en hoe mail je dat bod dan? 'ik heb wel interesse in waus.nl, mijn bod is € X '? ik heb nog nooit op zoiets geboden

Ik ben de Vader van honderden

0
0
Een kleine knaap zat op de bus naast een man die een boek aan het lezen was. Plots ziet de jongen dat de man de boord van zijn hemd achterste voor draagt. De knaap vraagt de man waarom hij zijn boord zo draagt.

Zegt de man, die eigenlijk een pastoor was :"ik ben een Vader".

Waarop de jongen : "mijn vader draagt zijn boord niet zoals u."

De pastoor kijkt op van zijn boek en zegt : "maar ik ben de Vader van velen."

Nu weer de bengel : "mijn vader heeft 4 zonen, vier dochters en twee kleinkinderen en toch draagt hij zijn boord niet als u !"

De pastoor wordt een beetje ondgeduldig en zegt : "ik ben de Vader van honderden" en leest dan verder in zijn boek.

De kleine man zit een tijdje stilletjes na te denken en zegt dan
fluisterend : "misschien zou u beter uw broek achterste voor dragen in plaats van uw boord."

PP aangepast

0
0
ja ik heb m'n PP aangepast met een vragen lijst honderd vragen ppfff

AARGH

Zij is lekker heet

0
0
Zij is lekker heet.................
.
Koffie moet, heet en sterk zijn
Proost

Opa zot en zijn drie bruiden...foto

Het dienstmeisje en de heer des huizes

0
0
Het dienstmeisje en de heer des huizes

.

Een dienstmeisje laat de eerste
de beste dag een antieke chinese vaas vallen.
Roept de heer des huizes:"
Wat doe je nou toch, dat was een vaas uit 1610".
Zegt het meisje:
"Oh gelukkig, ik dacht dat het een nieuwe was".
Browsing All 18691 Browse Latest View Live