Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Ik fluister wat in je oor

Help.

0
0
Nu heb ik Digitale TV hier..

ik heb de smartcard geheractiveerd maar ik heb alleen nederland 1..

hoe krijg ik al mijn kanalen?

Wat is jouw vader van beroep????

0
0
Beroep van de vaders:

Vraagt de juf op de eerste schooldag naar het beroep van de papa's van de kids. Je kent dat wel; bakker, fietsenmaker en nog wat andere beroepen passeren de revue. En dan is natuurlijk Jantje aan de beurt. Hij antwoordt: "Juf, mijn vader is paaldanser in een homobar." Dat is even schrikken voor de juf en snel gaat ze over op een ander onderwerp. Na schooltijd moet Jantje even nablijven en onder 4 ogen vraagt de juf aan hem of dat echt waar is, waarop hij antwoordt: "Natuurlijk niet juf, maar ik kan toch moeilijk vertellen dat hij keeper van Feyenoord is!

Mixjes

0
0
Tsja, Heb een blog gebruik ik hem niet. Nja dan maar shit informatie plaatsen voor jullie en iets overmezelf vertellen goed? Nou ik ben Maikel of mvv93 Mvv93 is mijn DJ Naam, Ik maak mixjes, Jaa goed hé? Je kan ze vinden op youtube op het account van mvv026 ''Sluipreclame'' Twitter heb ik zelfs Volg mij en ik volg je lekker terug! #mvv93 Hyves, is ook mvv93 Je mag me overal toevoegen. Ik ben in het dagelijks leven beveiliger / vakkenvuller, Waarom dat laatste? Tsja, Het verdient toch 6 euri's. Maar tis niet leuk ofzo! En wat ik van WMR vind. Ik vind WMR Zon raare klote site, Nee hoor. Vind het een van de leukste sites online. Samen met geenstijl, Dumpert, Cstoregames.nl gewoon topsites.. Leuke artikels.. Dus dankjewel WMR Team.!

Cyanide amp; Happiness

Vraagje..

0
0
iets waar ik echt al een hele tijd over denk enz maar nooit gevraagt

Bestaan er ook nieuwere CRT's die bv HDMI aankunnen?

de meester moest plassen

0
0
Plassen op school

Een klein jongetje steekt in de klas zijn vingertje op. 'Juf, mag ik even naar de WC?' De juffrouw bekijkt 't dreumesje eens en vraagt: 'Kan jij dat wel alleen?' Waarop dat gozertje zegt: 'Natuurlijk kan ik dat alleen.' 'Nou goed, grote jongen, ga jij dan maar.' Na twee minuten komt ie terug, helemaal, maar dan ook helemaal doornat. Waarop de juffrouw prompt uitvalt: 'Zie je nou wel dat je het niet alleen kan?' Maar hij, huilerig: 'Ik kon het wel alleen, maar de bovenmeester moest ook en die zag me niet.'

au

0
0
Dinsdag heb ik een cavia gekocht. Zij zat al een aantal weken in de dierenzaak waar mijn zoon werkt. Ik vond haar erg leuk, kastanje bruin met heel warrig haar. Zij heet dus Warrel. Vanmiddag wilde ik haar weer even op mijn arm, ze moet wel handtam gemaakt. Dat ging prima totdat ik naar mijn vingers keer. Ze zaten wat vreemd om haar heen. Op het moment dat ik denk "dat moet anders, straks denkt ze dat het worteltjes zijn, bijt ze mij in mijn wijsvinger. Die worteltjes waren ineens weg maar wel drupte het bloed op de grond toen ik Warrel weer terug zette in de kooi. Arme ik . Er was er dus nog iemand die iets moest leren. Ik Nooit mijn vingers als worteltjes aanbieden.

vissen

0
0
Wij hebben een heel groot aquarium, deed het altijd geweldig.maar sinds een paar dagen elke keer een dode vis.
vanochtend helemaal triest.
Van de ongeveer 60 a 70 vissen zijn er nog iets van 15 over.
Alle waardes zoals ph en nitriet zijn in orde.
waarschijnlijk hebben de vissen een virus.
wie een oplossing hebt, een goede, zodat de paar die nog over zijn overleven , die mag het zeggen.

Bsur in werkkledij

Stora in triplo

Geen patat...

0
0
Gisteren was dus de geplande mini-meet bij Ozzy. Daar had ik nou echt zin in en om negen uur stapte ik op mijn brommertje om naar het station in Dordrecht te gaan.

Daar kwam ik volgens afspraak Stora tegen die er al een treinreis op had zitten.
Samen hebben we toen bij het loket gevraagd hoe we in Oss konden komen en kregen te horen dat er tussen Den Bosch en Oss geen treinen reden. Maar dat er wel een pendelbusje ingezet was.
En dat was, zoals die mevrouw met klem benadrukte, geen ad hoc situatie.

Van deze plechtstatige mededeling kreeg die arme Stora zowat de hik van het lachen, en we hebben ad hoc besloten, deze term tot spreuk van de dag te maken.

Toen we dan ein-de-lijk in Oss aankwamen werden we opgewacht door Ozzy en Bsur en kon het feest beginnen. Ozzy had voor de hongerige reizigers een heerlijke lunch met een feestelijk gedekte tafel, en dat was wel heel erg plezierig.
Ik hoop dat de foto erbij staat. Daarna hebben we op het balkon heerlijk in de zon gezeten met de koele rosé onder handbereik.
We hebben erg gelachen en de balkonscéne duurde tot we allemaal kippenvel kregen omdat de zon weg was en het tijd werd om weer naar huis te gaan.

Dat was weer de hele reis maar dan in de omgekeerde volgorde, met Bsur naar het station (bedankt voor de lift) bus, trein, weer trein en uiteindelijk weer in Dordrecht op het brommertje gestapt.
Inmiddels had ik Papsie gebeld en met hem afgesproken dat ik langs de patattent zou gaan, zodat ik wat te eten voor hem zou hebben.
En zelf had ik ook wel weer trek. Ondertussen was het echt helemaal donker geworden en ik bedacht me dat ik al heel lang niet meer in het donker gereden had. En ik vroeg me af of mijn achterlicht het eigenlijk wel deed, want ik moest in Dordrecht wél midden tussen de auto's rijden. En ééntje had me al zo rakelings gepasseerd dat ik er echt van schrok.
Even controleren dus, en ja hoor, dat was dus mis. Geen achterlicht aan.

Verdorie, ik moest nog 8 kilomter zonder achterlicht, ik ben maar gelijk naar huis gegaan, niet omgereden naar de frietkraam, geen meter verder rijden dan absoluut noodzakelijk was.
En inderdaad, gelukkig, ik ben niet gesnapt, geen prent gehad. Poe,poe. Papsie heeft volgende week iets te doen, dat kan ie nog wel.
Maar de ontmoeting met de andere dames en natuurlijk ook met Stora...wat was het gezellig en wat een ontzettend lieve mensen heb ik toch weer ontmoet.

Een perfecte dag!!!!!

GTA San Andreas

0
0
Spel in hem geflipt

in het hooftmenu heb ik 1035 FPS

De zonde der paters

0
0
Zonde der paters

Vier paters van één en dezelfde gemeente gaan tegelijkertijd dood en komen dus ook tegelijkertijd aan bij de Poort van Petrus, de entree naar de hemel. De vier paters sluiten keuring aan de rij die voor deze poort staat. Als de eerste pater eindelijk aan de beurt is, vraagt Petrus: "En mijn zoon, heeft u in uw leven gezondigd?" Waarop de eerste pater antwoord: "Nou, als je het echt moet weten, ik heb de Paus met mijn rechterhand afgetrokken!" "'Oh oh, dat is een zware zonde!" zegt Petrus. "Maar ik weet raad: ga daar naar het Heilige Beekje, was je rechterhand goed schoon en je mag naar binnen." De eerste pater wast zijn rechterhand en mag vervolgens naar binnen wandelen. De tweede pater wordt eveneens de vraag gesteld door Petrus: "En mijn zoon, heeft u in uw leven gezondigd?" "Nou, eigenlijk wel. Ik heb de Paus met mijn linkerhand afgetrokken!" "Oh oh, dat is nog erger!" roept Petrus, "Maar ook voor jou geldt: was je linkerhand in het Heilige Beekje en je mag naar binnen." Ook de tweede pater volgt dit op en wandelt vervolgens naar binnen. De vierde pater heeft de twee gesprekken meegeluisterd en duwt hard de pater voor hem aan de kant met de mededeling richting Petrus: "Mag ik alvast mijn mond gaan spoelen voordat hij er met zijn reet in gaat zitten?!"

Goed gedaan jochie

Het idiale afkickcentrum

0
0
Afkickcentrum

Wat licht er 10 centimeter onder de navel van een vrouw? Een afkickcentrum voor stijfkoppen.

smashing pumpkins

0
0
in slow mo.... vet

Ledi is proefdraaien voor maandag

Allemaal vol

0
0
Nou, wilden we filmpje pakken vanavond, maar bijna alles zit al vol
Alleen Paranormal Activity niet, maar daar durft Twaggy niet naartoe
En ik ga niet alleen, want moet wel iemand kunnen fijnknijpen van angst

Het einde

0
0
Het einde


Langzaam lopen we over het pad
een periode is nu achter de rug
We hebben het hier fijn gehad
dat vergeten we niet vlug


Vele avonden en nachten
gingen in harmonie voorbij
Bracht ons weer op krachten
maakte ons weer blij


We laten de herinneringen
gebundeld in een kleurrijk boek
Fotografeerde de leuke dingen
gooiden missers in een hoek


Dan waren er de elementen
zorgden voor een hechte strijd
Onderdak voor een paar centen
uiteindelijk een mooie tijd


Het afscheid is er een van velen
maar het bedroefd toch elke keer
Wonden zullen snel weer helen
in het voorjaar keren wij hier weer


op de camping .....
Browsing All 18691 Browse Latest View Live