Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Ladekast en zijn winkeltje

0
0
Heel ver hier vandaan, is er een bos, met veel wilde dieren. Midden in het bos staat een winkeltje, met een hele lange rij. Met beren, konijnen, schildpadden en nog veel meer. Achterin de rij staat een irritante wolf. Die wolf ziet aan zijn rechter zijde een mol voorbij gaan, waaruit volgt dat de wolf hem bij zijn kraag pakt, een tik op zijn hoofd geeft en zegt: "Jij bent achter mij, vriend!"
De mol is een beetje versuft, de rij is inmiddels langer geworden. De mol probeert het maar aan de linker kant van de wolf. Heel voorzichtig loopt hij op zijn tenen. Maar nee hoor, de wolf ziet hem in zijn ooghoeken en gaat als een beest tekeer en smijt hem terug aan het einde van de rij.
De mol ziet het niet meer zitten, maar wil het nog 1 keer proberen. Nu moest de mol iets anders bedenken. Als hij nou snel over die gasten zou springen, zou het dan lukken? Snel springt de mol over alle dieren heen en komt tot zijn verbazing voorbij de wolf. De mol springt door tot aan de beer voorop, die moet ie wel van opzij passeren want die is gewoon te groot.
De hongerige beer, die extra vroeg op is gaan staan voor zijn eerste ontbijt, ziet de mol van links passeren. Zonder te aarzelen geeft de beer een elleboog in de mol zijn gezicht, geeft nog een paar rake klappen, en smijt hem terug naar het einde van de rij.
De mol ziet het helemaal niet meer zitten en zegt: "Nou zeg, ik denk dat ik het winkeltje maar niet ga openen vandaag!"

Geluk in het leven ???

0
0
Geluk in het leven ???

Moet je nu eens weten wat me gisteren is overkomen:

Sta ik bij de kassa in de Gamma, gaan alle sirenes af.

U bent de 100.000 klant in onze winkel,

Gefeliciteerd u krijgt van Gamma een cheque van 1000 Euro.

En het mooie is, u hoeft ‘m niet hier te besteden.

Fantastisch, denk ik, ik ga direct naar de hoeren.

Kom ik aan bij een hoerenkot. Ben ik plots de 500.000ste klant sinds hun opening.

U mag onbeperkt gratis neuken en je mag kiezen welke hoer je wilt.

Normaal neem ik alleen de goedkope, dus nu had ik wel zin in een dure,

eentje uit de Kama Sutra klasse.

Dus ik kies een donkere vrouw uit India, met zo’n stip op d’r voorhoofd.

Dus ik lekker van bil met ‘r.

Na een tijdje lig ik boven en al wippend kijk ik steeds maar naar die irritante stip.

Dus ik begin de stip eraf te krassen, en wat denk je?

Heb ik nog een koelkast gewonnen ook!!

Nu nog thuis uitleggen waar die koelkast vandaan komt !!!!!

Ikea, verkoopt autos van Saab

Piercing

0
0
ik denk erover mijn oor te laten piercen,

gewoon een simpel ringetje door het oor, bovenin,

opini's?

Sigmund strips 4x

Een minuscuul bikinitje

0
0
Twee knappe meisjes praten over de toekomst. "Ik word stewardess", zegt de een. "Dan leer je het snelst en het makkelijkst een rijke man kennen." "Daar voor hoef je helemaal niet in een vliegtuig te stappen", zegt haar vriendin. "Een minuscuul bikini'tje in een sjiek hotel-zwembad werkt ook prima. Daar zijn mannen genoeg." "Dat wel," antwoordt de toekomstige stewardess nadenkend, "maar ik loop minder gevaar als de mannen vast in de riemen gesnoerd zitten!"

kamer

0
0
Jaa,, m'n 1e zeikblog!!

M'n zusje(13) kwam gisteravond met het geweldige idee ineens een vriendin uit te nodigen om te komen logeren. Nu heb ik een mooie grote zolderkamer, en is die van haar aanzienlijk kleiner. Dus ik zag de bui al hangen.

En ja hoor, vanavond tijdens het eten moest zij ineens per see op mijn kamer.

Nu heeft zij nogal de neiging tot destructiviteit en zo niet dan maakt ze overal een t***ng bende van. Dus ik mag morgen weer lekker m'n kamer gaan opruimen

Vanavond maar lekker lang wegblijven, hoef ik zo kort mogelijk in haar kleine kamer met dat kleine bed te liggen!

laat mij met rust, ik ben getrouwd..

0
0
Jurgen, een man van middelmatige leeftijd, werd op een dag wakker met een onmenselijke kater. Het eerste wat hij ziet is een glas met water naast zijn bed en enkele aspirientjes. Hij slikt die in, en ziet dan al zijn kleren netjes over de stoel hangen, propertjes gewassen, gestreken. De rest van de kamer is ook heel netjes. Hij gaat naar beneden, waar een briefje ligt van zijn vrouw Sandra: Schatje, ontbijt staat klaar in de keuken. Ik ga boodschappen doen, ik hou van je.

Jurgen gaat naar de keuken, en vindt er zijn dochter aan de ontbijttafel. En ja hoor: er staat een uitgebreid ontbijt klaar voor Jurgen, met de krant erbij. Jurgen vraagt aan zijn dochter: "Wat is er gisteren eigenlijk gebeurd?"
"Wel, pa", is het antwoord, "jij kwam om 3 u vannacht thuis, stomdronken. Je brak een vaas, hebt overgegeven in de hall, en je hebt jezelf een blauw oog bezorgd toen je tegen de deur liep."

"Oei", denkt Jurgen. "Maar waarom is alles dan zo netjes, en waarom heeft je moeder mijn ontbijt klaar gemaakt, was ze dan niet boos?"
"Ach, mama heeft je naar de slaapkamer gesleept, en ze wou je uitkleden, maar toen ze aan je broek stond te sjorren om die uit te trekken lulde je iets van 'laat mij met rust, ik ben getrouwd..'"

Superman

Proefrit

0
0
Bij ons zijn er al geruime tijd plannen om de auto te vervangen. Niet dat de ouwe al uit elkaar valt maar hij is al behoorlijk oud en Papsie zou wel een wat sterker trekbeest willen hebben voor de caravan.

Wat ik niet zo erg goed begrijp, we zijn nog nooit in echte problemen gekomen wegens gebrek aan trekkracht op de Franse heuvels.

Maar hij had wel een leuke auto in gedachten, en daarstraks riep hij me achter de computer vandaan, he, kom eens kijken!

Ik naar beneden, zie niks bijzonders, de achtertuin in, alles nog steeds gewoon, hekje uit en daar loop ik bijna tegen een enorme zwarte auto met vijf deuren aan die daar stond.
Heel groot en heel zwart...
Zwart van buiten, zwart van binnen, met getinte ramen achter. O ja en met lichtgrijze bumpers.....

Mijn eerste gedachte was; ach, wie is er dood, maar dat zei ik toch maar niet.

Nou ja, instappen dus en Papsie rijden met dat ding. Dat was nog een hele klim. zo hoog en ik heb geen lange benen.
De stoelen zitten zaaaaalig, maar de vering vond ik nogal ehhh...sportief. Hard dus.

Zo hebben we een eindje gereden en Papsie was zeer te spreken over de rijprestaties en dan komt onvermijdelijk de vraag van Papsie: Wat vind je er van????

Ik: Hoe is zijn benzinegebruik?
hij: iets hoger dan die we nu hebben.
Ik: en de wegenbelasting?
hij: iets hoger dan die we nu hebben.
Ik: en die grote wielen, wat wordt dat als er een nieuwe band nodig is?
hij: ja, stuk duurder dan die we nu hebben. En wat vind je van de auto zelf??

Ja, hoe zeg je zoiets op een aardige manier?
Ik vond het precies een begrafeniswagen.
En ik zie me niet volgend jaar met een hupse caravan met zo een zwarte grafkar ervoor gaan kamperen.

Helemaal donker achterin, het leek wel een rijdende winterdepressie. Papsie had daar gelukkig wel begrip voor, dus de koop is niet doorgegaan. Gelukkig maar!

Zo'n grafkar.......

Jezus zorgt weer voor een wonder, komisch

Summercamp contest

0
0
In de Summercamp contest ben ik met mijn animatie op plaats 463 geëindigd.

De winnaar van deze competitie is een irritant vervelend konijn.

Bekijk dat afgrijselijke filmpje van die winnaar maar niet.
Zelfs een kleuter kan het beter.

Maar toch de felicitaties aan boiledsprout

Je reet is net zo breed als de BBQ

0
0
Een man en zijn vrouw, ruim 30 jaar getrouwd, waren in de tuin aan het werk. Hij was bezig de barbecue schoon te maken en zij stond gebukt wat onkruid uit een perkje te verwijderen. Op een gegeven moment zei hij: "Je kont is bijna net zo groot als de barbecue." Ze negeerde zijn opmerking. Even later ging de man een duimstok halen, nam de grootte van de barbecue op, liep naar zijn vrouw, nam de grootte van haar achterwerk op en zei:"Ongelofelijk. Je kont IS net zo groot als de barbecue!" Ze negeerde ook deze opmerking. 's Avonds in bed kreeg de man er "zin" in en begon aan zijn vrouw te frunniken. Zij antwoordde: "Als jij denkt dat ik een hele barbecue ga aansteken voor een cocktailworstje heb je het ECHT GOED mis hoor!"

WelterustenlieveWMRers

Mannen 2

0
0
Tja, ben ik er achter gekomen dat de leukste jongen tot nu toe op de wereld een vriendin heeft. Maar, er is nog hoop... Hij heeft haar al 3 maanden niet gezien of gesproken en ze reageerd niet op zijn mailtjes en smsjes. Daarnaast heeft ze weer contact met haar ex dus Bamba zei al, alles kan kapot. Dus nu word het wachten, ik ben er zwaar op tegen om een relatie kapot te maken, zoals hij het nog steeds noemt. Roxanne Wilde het voor me doen aangezien ze het erg vreemd vind dat ik al langer dan een maanden single ben en ze het me gunt als ik iets met hem krijg. Maar dat heb ik natuurlijk ook maar afgeslagen want hij is er van over tuigt dat hij en dat meisje nog iets hebben. Ik hoop echt dat hij in ziet waar die griet mee bezig is, en niet alleen voor mezelf, Maar ook voor hem. Een leuke, gezellige en grappige als hij moet niet met zo'n slet zijn die hem gewoon dumpt voor dr ex.

Toch?!

tv gids Meerdijk

0
0
Maandag 12 september
Rikki moet Rik een moeilijke bekentenis doen. Ludo heeft zijn hele gezin om zich heen nodig, dus ook Nina. Hoe reageert haar kersverse man Noud hierop? Ook laat Ludo weten dat hij niet zit te wachten op enig gezeur tussen Nick en Maxime.

Dinsdag 13 september
Sjoerd kan zijn grote geheim niet langer verzwijgen. Lorena blijft Jack verdrietig weerstand bieden. Ook al blijft hij aandringen, ze zegt geen behoefte te hebben aan excuses of uitleg. Sjors windt zich op als ze ziet hoe Wiet eraan toe is. Nina vindt steun bij Noud.

Woensdag 14 september
De begrafenis vindt plaats in kleine kring. Nina houdt het niet meer als zij antwoorden eist van passieve Wiet. Laura bekent aan Bing dat zij weet wie Tineke is en wat zij in het verleden heeft misdaan. Nick weet precies wat Charlie nodig heeft: een beetje vrolijkheid.

Donderdag 15 september
Danny krijgt goed en slecht nieuws. Lorena liegt over de geheime ontmoeting die ze heeft gehad. Laura is zeer gefrustreerd als Tanya zwijgt tegen de politie. Dus confronteert ze Tanya zelf met haar criminele verleden. Na een hoopvol bericht krijgen Bing en Sjors een flinke teleurstelling te verwerken.

Vrijdag 16 september
Maxime komt in een angstwekkende situatie terecht. Danny vertelt Charlie wat hij voor haar voelt en neemt een belangrijke beslissing. Laura is verbijsterd als ze van Tanya hoort wat er met Jef in de jungle gebeurd is. Ludo en Nina weten niet wat hen overkomt als zij aan Janines bed staan.

Dissociatie

0
0

Nog bedankt voor de lieve reacties op mijn vorige blog .
Ik had het eigenlijk niet verwacht...

Verder heb ik gelukkig wel 1 iemand waarmee ik erover kan praten, maar die wordt ervoor betaald

Ik heb regelmatig last van zogeheten 'dissociatie'. Ik vroeg mij af of andere mensen hiermee bekend zijn en het zelf ook vaak hebben?
Ik vind het erg lastig om het uit te schakelen, aangezien ik er geen controle over heb...

Het leven is kut

0
0
Naar aanleiding van wat posts in een eerdere blog van mij:natuurlijk met een hele dikke knipoog,, het leven is prachtig!!

Herfst sonate

0
0
Herfst sonate

zo veranderlijk
als het herfst-
blad is,
zo wisselvallig
is mijn hart,
een nieuw
seizoen is
geboren,
in het volle
ochtendgloren,
ik heb mijn
herfstjasje
aangetrokken,
en mijn zomer-
kleed afgedaan,

Vergrijp je niet aan rijmen

0
0
Vergrijp je niet aan rijmen

rijmen en dichten
ni te opzichtig
zonder 't gat op te lichten
buitengewoon voorzichtig

'k schrijf zo overdreven gewichtig,
da zelfs rimbaud een literaire nicht is.
doch is't gezever maar gedichtig,
ik vind het mooi;terwijl't geschift is.
Browsing All 18691 Browse Latest View Live