Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
People Here Also Viewed:
Viewing all 18691 articles
Browse latest View live

domper..

0
0
Ik ging afgelopen woensdag met Jaldert naar Texel. We waren vorige vrijdag een jaar samen en dat was een uitje daarom. Ik kon na mijn stage en veel gedoe met werk afbellen naar Texel. We kwamen woensdag avond aan, tentje opgezet en verder weinig gedaan. Was erg leuk tot we de volgende gebeld werden dat we terug moesten komen. Het ging niet goed met zijn opa en hij dacht aan euthanasie (hij is geconstateerd met kanker en dat is ongeneeslijk). Jaldert had het hier erg moeilijk mee. We zijn die dag nog even naar het strand gegaan waar we met een veel te grote vlieger gespeeld hebben. Zo eentje waar ik eigenlijk niet mee kon vliegeren omdat ik er (letterlijk) zo mee weg vloog en alle kanten op getrokken werdt. Was wel goed om het slechte nieuws even te vergeten.

Die avond ben ik met hem mee gegaan naar zijn opa en oma. De rest van de famillie was er ook. Iedereen heel emotioneel, ik had het daar best moeilijk mee. Daar gegeten, en we hoorden dat er de volgende dag een verpleegster kwam om een spuit te geven. Hiervan raakt hij in een coma en dan duurt het nog 3 uur tot een week voor hij werkelijk overlijd.

De dag erna (vrijdag) is zijn opa overleden, 11 uur kreeg hij de spuit en hij is 10 voor 3 overleden. Jaldert wilde er bij zijn als het gebeurde. Ik wilde er niet bij zijn, daarom liet hij een vriendin komen (die ik ook ken) zodat ik dan niet alleen was. Het bleek (als verwacht) een heel emotionele gebeurtenis te zijn. Hij is na het geven van de spuit terug gekomen. Daar bleef hij tot we hoorden dat hij overleden was. Toen zijn we terug gegaan en hebben iedereen gecondoleerd. Alles voor de begravenis werdt geregeld en ik voelde me een buitenstaander daarbij. Ik heb met zijn zus en haar vriend het eten gemaakt. Zodat de rest van de famillie daar geen zorgen voor hoefde te maken. Deze dag waren we een jaar samen, dus dat liep heel anders dan verwacht.

De volgende dag had iedereen al wat meer vrede mee, ik ben die dag naar huis gegaan.

Nu is woensdag de begravenis en dan ben ik ook uitgenodigd. Ik moet dus vrij nemen van school, maar ik ga er wel heen.

De trouwe hond

Previous domper..
0
0
De trouwe hond

Er was er eens een man die gelukkig leefde met zijn vrouw en hun enige pasgeboren zoon. Op een dag zei de vrouw tot haar man: "Jij blijft hier met onze zoon terwijl ik naar het badhuis ga. Ik zal niet lang weg blijven." Terwijl de man thuis zat en zijn zoon boven lag te slapen, kwam er een boodschapper van de koning. De koning wilde dat de man onmiddellijk naar het paleis kwam. De man kon daarom niets anders doen dan de koning gehoorzamen en naar het paleis gaan.

De man maakte zich geen zorgen om de jongen die hij alleen moest achterlaten in het huis omdat hij een trouwe hond had om hem te bewaken. Deze hond die bij hen was komen wonen toen het nog een puppy was, was een deel van de familie geworden. Daarom kon de man de deur van het huis met een gerust hart sluiten en op weggaan samen met de boodschapper. Toen de man terug kwam van het paleis liep de hond naar de deur zoals gebruikelijk om zijn baasje enhousiast te begroeten. Toen de man de hond over zijn kop aaide zag hij dat de haren om zijn bek onder het bloed zaten. Onmiddellijk kwam de gedachte bij hem op dat de hond zijn zoon aangevallen moest hebben, en dat het bloed op de bek van zijn hond dat van zijn zoon moest zijn. In een aanval van blinde woede pakte de man zijn stok en begon de hond te slaan. Hij bleef doorgaan met slaan. Op het laatst kon de hond de klappen niet meer aan en stierf...

De man droeg de hond naar buiten om hem te begraven toen hij plotseling een baby hoorde huilen. Hij liep op het geluid af dat achter een struik vandaan leek te komen. Eenmaal daar aangekomen, zag hij zijn zoon liggen. Levend. Naast zijn zoon lag een wolf. Een wolf die door zijn trouwe hond was gedood om het kind te beschermen.... Plotseling realiseerde de man welke fout hij had begaan, een fout die nooit meer ongedaan kon worden gemaakt.

Heren, snel naar de C1000

Mandarijntje, voor je vader

Evangelie

0
0
Paus roept op tot evangelie


Ik vind het sowieso al raar dat een of andere knakker zonder daadwerkelijk bewijs eventjes zegt dat hij de vertegenwoordiger is van god, jezus en de heilige geest. Weet je, meneer de paus? Andere mensen worden daarvoor in een gesticht gezet

Maar toch een fijne verjaardag

Daar sta ik dan met de rolstoel

Previous Evangelie

Beetle- sex

Belgen en humor

Previous Beetle- sex
0
0
Nederlander, Duitser, Belg en de geest.

Beschrijving: Er waren eens een Nederlander een Duitser en een Belg op vakantie , en ze kwamen een Geest tegen (uit zo'n Lamp) De geest zei : als je van de duikplank in het Water springt , en tijdens het springen iets wenst, dan ligt het in het zwembad vol met dat! OOooh! zij de Duitster , ik wil snoep! dus hij springt en ja .. heel het zwembad vol snoep , dan komt de Nederlander : Naakte Wijve! oke dan heel het zwembad vol naakte wijven. Dan de Belg: de belg neemt een flinke aanloop en Hij struikelt! SHIT!
draadloos

er waren eens een Duitser, een Nederlander en een Belg de Duitser begint te vertellen: bij ons hebben ze 100 meter diep in de grond gegraven en ze vonden er een draad van koper wat beteken 1000 jaar geleden communiceerden ze al met koperdraad bij ons wel zegt de Nederlander bij ons hebben ze 200 meter diep gegraven en daar vonden ze glasvezeldraad wat beteken dat bij ons al 2000 jaar geleden wert gecomunniceerd met glasvezeldraad dan begint de Belg och dat is nog niks bij ons hebben ze 300 meter gegraven en ze vonden niks. Dan zegt de Nederlander ja en dan? dat is toch geen ontdekking? De Belg aaah jawel he da betekent dat het 3000 jaar geleden bij ons al draadloos was!
Het vliegtuig

99 belgen en 1 Nederlanders zitten in een vliegtuig. Ineens komt er een oproep: ''Het onderstel gaat los, houd u zich alleen aan het bovenstel beet. En laat niet los tot we galand zijn! 1 iemand moet naar benden gaan anders houwden we het niet'' De nederlander knikt ja, ik doet het. De Nederlander is klaar om uit het vliegtuig te springen en hij springt en het onderstel is ook weg inmiddels. Als de Nederlander in de lucht is klappen alle belgen in hun handen! [ De belgen klappen dus. Dus hun vallen ook mee!]
Virus

U hebt een belgisch virus ontvangen. omdat we technologisch nog niet zo ontwikkeld zijn, is dit een handmatig virus. Zou u alle bestanden op uw harde schijf willen wissen en deze mail naar iedereen doorsturen die u kent. Hartelijk dank voor uw hulp. Een Belgische Hacker.

Houd je van wippen

0
0
Houd je van wippen?

Een vrouw wappert op de bovenste verdieping van een flat een doek uit.Maar dan valt ze uit het raam Op de tiende verdieping verchijnen twee handen en vangen haar op, dan zegt hij: "houd je van wippen?" "Nee" zegt ze, "helemaal niet!" De handen laten haar weer vallen. Op de zevende verdieping komen weer twee handen die haar opvangen en dan zegt hij: "houd je van wippen?" dan zegt de vrouw:"nee nee, helemaal niet!" de man laat haar weer los. dan komen er weer twee handen die haar opvangen en dan wilt hij iets vragen. "Zeg" begint hij ,maar de vrouw laat hem niet uitpraten en zegt:"ja ja ja, ik houd van wippen!" dan zegt de man:"Viezerik!" en laat haar weer vallen

Sexnacht

0
0
Sexnacht

Een vrouwelijke professor aan de universiteit herinnert de studenten aan het feit dat ze de volgende dag tijdens de grote eindejaarsproef geen enkel excuus van afwezigheid zal dulden. Enige uitzondering daarop is een zware verwonding, zeer ernstige ziekte of het plotse overlijden van een naast familielid. Op de eerste rij van het auditorium reageert Nico, de playboy onder de studenten: "En in geval van oververmoeidheid, mevrouw? Van bijvoorbeeld een uitputtende sexnacht?" Hilariteit alom. Wanneer de stilte eindelijk is weergekeerd, glimlacht de vrouwelijke professor eventjes naar de student, schudt lichtjes het hoofd en zegt hem dan: "Dan mag je met je andere hand schrijven".

handelaar in kunstpenissen

Previous Sexnacht
0
0
Een handelaar in kunstpenissen komt bij een klooster aan. Hij belt aan en vertelt dat hij een vertegenwoordiger is. "Kan ik zuster overste even spreken?" Na een tijdje komt de zuster er aan. "Zuster ik ben handelaar in kunstpenissen en ik denk dat mijn assortiment jou wel zal interesseren." Hij toont zijn artikelen en na een tijdje zegt de overste: "die witte met die rode top wordt de mijne !" "Sorry, zuster maar dat is mijn thermosfles.."

Cyanide and Happiness

Katholieke humor

0
0
Heden is de mis van halftien uit dankbaarheid jegens de heilige Jozef wegens zichtbare hulp bij een inbraak.Aanstaande vrijdag vrijdagvoordeel, eerste vrijdag van de maand.Vandaag zijn de missen als op zondag. Morgen als op maandag.Op Allerzielen lof voor allen die zijn overleden. Wij hopen dat ze allen komen.Morgen oefening van eerherstel. Er moet nog veel geoefend worden. We gaan net zo lang oefenen tot het spontaan kan.Wegens een sterfgeval is het kerkhof enkele dagen gesloten.Om de gedialogeerde volksmis ordelijk te laten verlopen, zal kapelaan Hendriks optreden als volksmisleider.Het hoesten na de consecratie begint vandaag bij de achterste banken.Voor het welslagen van het ziekentriduum wordt uw bed gevraagd.En wilt u dan nu even de bakjes, de gleufjes, de mandjes, de zakjes, de busjes en de schalen doorgeven?Parochianen die het leven echt niet meer aankunnen, moeten het dan maar opgeven. Bij de maatschappelijk werkster.Zij die op Witte Donderdag wensen deel te nemen aan de voetwassing, worden vriendelijk verzocht van tevoren thuis even hun voeten te wassen.Vannacht om 2 uur is het weer bijeenkomst voor de late roepingen.Dinsdag spreekt in het parochiehuis dokter Trimbos in de serie: Geslacht en ongeslacht.Aanstaande zaterdag geen priesterzaterdag, vanwege de vijfdaagse werkweek.Achter in de kerk staat een bus. Die vertrekt morgen naar Kevelaer.Hedenavond is het weer Erasmulof: Lof der zotheid. In het lof zullen we zingen: Knielt allen neer op bladzij 16. Kapelaan Sanders zingt het eerste couplet, dan valt de hele kerk in.


Volgende week is de eerste collecte voor de bruidsschat van juffrouw Van Dam, die in het klooster treedt. Zij heeft geen geld genoeg om de gelofte van armoede af te leggen.

Zo moet het dus niet.

0
0
Zo moet het dus niet...
Toen ik jong was, bad ik vaak om een fiets. Later realiseerde ik mij dat het met God op die manier niet werkt. Daarom stal ik een fiets en bad ik de Here om vergeving.

torrents

0
0
Goeieavond allemaal!

Weer eens een blogje vanuit deze hoek, en wel weer een met een vraag!

Mijn vraag is namelijk: Waar halen jullie je torrents voor films vandaan (als jullie torrents gebruiken)

Ik gebruik zelf deze site.

De kwaliteit films waar ik naa ropzoek ben is 700-1000 MB per film, dus geen bluray

Als iemand tips heeft voor een betere site om torrents vandaan te halen zou ik ze graag zien!

Sites waarbij je hoge ratios moet hebben om te kunnen blijven downloaden zijn ook welkom!

En,, natuurlijk nog een hele fijne avond!


edit: kan je erbij zeggen met wat voor snelheid je ongeveer download vanaf die site

mijn preek over het liegen

Previous torrents
0
0
Liegen
Een dominee zegt: "Mijn preek van volgende week gaat over de zonde van het liegen. Daarom wil ik graag dat jullie volgende week allemaal Lucas 25 hebben gelezen." De zondag daarop vraagt de dominee iedereen die Lucas 25 gelezen heeft zijn vinger op te steken. Iedereen steekt een hand op. De dominee lacht geheimzinnig en zegt: "Lucas heeft maar vierentwintig hoofdstukken. En nu begin ik met mijn preek over het liegen."

WelterustenlieveWMRers

SMSblog: ging net goed, lig in bed. Sl...

0
0
ging net goed, lig in bed. Slaap wel. Blijf blij. Denk aan ons

Unharmfull attack

0
0
Aan het begin van deze maand heb ik mijn tweede eenvoudige animatie gemaakt.

Unharmfull attack.

Ik hoop dat het bevalt.

Voor soep en vaderland

0
0
Voor soep en vaderlandmen zegt dat liefde je mooier maakt

dat ik van jou in extase raak

door water groei je met regelmaat

door voedsel is het dat je bestaat

in wit en groen ben je te vinden

groot of klein,niet in te binden

in ’t wit kan ik je rauw begeren

maar ook zacht ben je te verteren

bekleed met groene jas,

voel ik me nog meer in mijn sas

telkens ik je kan verwerken,

zal ik de almanak weer merken

tot ik je weerzie in je fijne outfit,

waarbij ik van vreugde Slik

door je zinnelijke geur

ik denk dan snel,nu geen gezeur

werpt dat groene in de groep

en daarna in de soep

bij zoete aangelegenheden

zijn we van jouw niet tevreden

je bent de meester van de smaak

wanneer ik mosselen maak

zo laat ik jullie weten

hoe selders zich laten eten
Viewing all 18691 articles
Browse latest View live