Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Voor de economen onder ons

0
0
Voor de economen onder ons

Je ziet een geweldig meisje op een feestje. Je gaat naar haar toe en zegt: "Ik ben fantastisch in bed." Dat is Direct Marketing.

Je bent op een feestje met een stel vrienden en je ziet een geweldig meisje. Een van je vrienden gaat naar haar toe, wijst naar jou en zegt: "Hij is fantastisch in bed." Dat is Advertising.

Je ziet een geweldig meisje op een feestje. Je gaat naar haar toe en vraagt haar telefoonnummer en dat krijg je ook. De volgende dag bel je haar op en zegt: "Hallo, ik ben fantastisch in bed." Dat is Telemarketing.

Je bent op een feest en je ziet een geweldig meisje. Je staat op, trekt je stropdas recht, loopt naar haar toe en schenkt haar een drankje in. Je doet de deur voor haar open, raapt haar tas op die ze heeft laten vallen, biedt haar een lift aan en zegt dan: "Ik ben fantastisch in bed." Dat is Public Relations.

Je bent op een feestje en je ziet een geweldig meisje. Ze komt naar je toe en zegt: "Ik hoor dat je fantastisch bent in bed." Dat is Brand Recognition.

Je bent op een feestje en je ziet een geweldig meisje. Je vraagt haar emailadres en stuurt haar het volgende: "Ik ben fantastisch in bed." Dat is E-Commerce.

Je bent op een feestje en je ziet een geweldig meisje. Je doet heel serieus en zegt: "Ik ben fantastisch in bed." Dat is Business to Business.

Je bent op een feestje en je ziet een geweldig meisje. Je gaat eerst alle vriendinnen van haar versieren en laat haar tot de ontdekking komen dat jij fantastisch bent in bed. Dat is Pull Strategy or Trend Setting.

Tot slot: Je bent op een feestje en je ziet een geweldig meisje. Je gaat erop af, pakt haar beet, en neemt haar mee naar bed, waar zij tot de ontdekking komt dat jij fantastisch bent in bed. Dat is pas VERKOPEN!

Doh

0
0


Dat ging ongeveer zo goed als verwacht

Wat zit er in zijn broekzak???

0
0
Er was eens een koning

En de koning had een mooie dochter, de prinses. Maar er was een probleem: alles wat de prinses aanraakte smolt.
Het maakte niet uit wat: metaal, hout, plastiek, alles wat zij aanraakte smolt.
Daarom waren mannen bang van haar, niemand durfde haar te trouwen.De koning was de wanhoop nabij. Wat kon hij doen om zijn dochter te helpen?
Hij overlegde met zijn raadsheren en tovenaars.
Een raadsheer zei tegen de koning: "Indien uw dochter een ding aanraakt die niet in haar handen smelt, zal zij genezen zijn."
De koning was overgelukkig.

De volgende dag organiseerde hij een toernooi.
De man die zijn dochter iets kon geven die niet zou smelten mocht met haar trouwen en de rijkdommen van de koning als bruidsschat krijgen.
Drie knappe prinsen namen de uitdaging aan.

De eerste prins kwam met een harde legering van titanium.
Maar helaas, toen de prinses het aanraakte smolt het.
De prins ging teleurgesteld heen.

De tweede prins bracht een enorme diamant, want hij dacht dat diamant het hardste was op de hele wereld en niet zou smelten.
Maar helaas, toen de prinses het aanraakte smolt het.
Ook de tweede prins vertrok teleurgesteld.

De derde prins ging naar de prinses en zei tegen haar: "Steek je hand in mijn broekzak en voel wat er inzit."
De prinses deed wat haar gevraagd werd en kreeg een rode kleur.
Zij voelde iets hard. Zij hield het in haar hand...en het smolt niet!!!
De koning was overgelukkig. Iedereen in het koninkrijk was overgelukkig. En de derde prins trouwde met de prinses en ze leefden nog lang en gelukkig.

Wat zat er in de broekzak van de prins?

Het waren M&M's natuurlijk: die smelten in de mond, niet in de hand!

Cyanide and Happiness

Meisjes zijn net paddestoelen

0
0
Meisjes zijn net paddestoelen als je de verkeerde neemt ga je eraan kapot.

Meisjes zijn net kauwgum als de smaak eraf is neem je een nieuwe.

Meisjes zijn net eekhoorns ze springen van de ene eikel naar de ander.

troubles for the freaky chick!

0
0
weer een dag in oostkapelle en ik word steeds luier met de minuut. mijn zusje is nu opweg naar tilburg en gaat snel naar frankrijk. ik zit hier tot 8 augustus, kan morgen weer werken met mijn gezellige collega's. vandaag lekker op de bank hangen, mijn papa naast me die unblockme speelt, zijn nieuwe verslaving, eerst was het angry birds. soms zie ik hem bezig zijn met het spel en weet ik al lang de oplossing maar ziet hij het niet. en dan speelt hij een beginners puzzel hoewel ik allang op expert zit. ik ben ook de gene die het spel op de Ipad heeft geinstaleerd.

het is zo vreemd om je vader spelletjes te zien spelen als hij normaal gewoon over komt als een serieuze zaken man, of zoals mijn vrienden hem zien, mafia baas dat het litteken mist. de meeste jongens die bij mij thuis komen, komen nooit meer terug. ze zijn super bang voor hem, vooral als ik iets heb geflikt en hij boos word. ik en mijn vader praten deze zomer ook ineens, gisteren zaten we samen zelfs nog te kaarten.

het is zo vreemd, heel mijn leven staat op zijn kop. ik ben deze januarie een neefje kwijt geraakt en twee jaar terug mijn opa. het dringt echt nu pas bij mijn ouders door hoe ongelukkig ik ben geweest. ze zien echt nu pas in dat ik echt depressief ben geweest, ik kon ook nu pas uit leggen waarom ik sommige psygologen gewoon niet wilde hebben.

ik heb zo'n hekel aan het uit een boekje geleerde methode, toen ging ik met een golf maatje van mijn vader praten. inplaats van af te keuren waarom ik iets zei of iets dacht, ging hij er op door, ik moest het erger maken, ik moest nog agresiever denken, als ik zei, val dood, moest ik het daar niet bij laten, ik moest ook een onderscheid maken tussen mensen, eerst tussen alleen mannen en vrouwen.

als ik boos was op een man, riep ik voort aan: nu bek dicht of ik ruk je darmen door je eikel naar buiten!
bij een vrouw klonk het: bek houden of ik trek de vulling uit je poes vieze graten kut!
daar kon ik mee leven, toen kwam het probleem dat ik alleen bij meiden in de klas kwam en het inspiratie loos is om alleen het zelfde te roepen. weer een onderscheid, nu per hokje. hij heeft me ook geleerd in hokjes te denken en te praten. als ik een nette mevrouw zie, zeg ik kakker, dat doe ik omdat mensen mij ook in hokjes praten en ik tegen woordig mee doe met de maatschappij.

dus een slet krijgt: ga een clear history optie voor je kut zoeken! naar dr hoofd geworpen.
een kakker krijgt: ga je pareltjes maar opnieuw boenen en een rijkert neuken voor zijn geld!
een gothic krijgt: niet zo arrogant of ik vertel je vriendje satan dat je hem bedriegt!

de rest moet ik nog uit werken, maar paupers hebben geen aparte bewoording, als je daar naar gaat schelden word het toch vechten dus ik begin bij hen gewoon gelijk met vechten.

stickinsect sitter

0
0
hallo

na gereageerd te hebben op een adertentie van iemand op het wandelende takken forum, mag ik op een paar soorten van haar wandelende takken passen wanner zij in september op vakantie gaat.
ik heb 6 makkelijke soorten uitgekozen om op te passen. ik moet nog even kijken of die nog beschikbaar zijn. er waren namelijk nog meer mensen die wilden oppassen.
als het zo ver is, komen de bakken met dieren deze kant op, en heb ik opeens tijdelijk meer soorten
de beloning? een paar eitjes en/of nimfjes van de beschikbare soorten
de soorten zijn:
necroscia annulipes


Diapheromera femorata

Entoria nuda

Heteropteryx dilatata

filmpje van de grootte
Lopaphus magnificus

Sungaya inexpectata

nou, dit worden ze. ookal is het dan maar tijdelijk, het wordt wel erg leuk en leerzaam!

Jullie zijn geweldig

Bad-ass

0
0
onweersbui vlak voor apeldoorn

kan niet wachten

als de hele zomer er zo uitziet, dan mag het van mij

Les moraal Tante Anita

0
0
Les moraal Tante Anita

De kinderen van juffrouw Els krijgen op een mooie dag les over moraal. Ze krijgen als opdracht thuis aan hun ouders te vragen een verhaal te vertellen, waaraan een moraal hangt. Wanneer ze
dan terug in de les komen, mogen ze vertellen wat ze gehoord hebben...

Mieke steekt van wal:"Mijn ouders zijn kippenboeren en we hebben een legbatterij. Op een dag hadden ze in de auto een mand vol met eitjes staan. Ze reden over een grote bobbel in de weg,
waardoor de eitjes braken." "Zeer goed!", zegt de juf, "En hoe luidt nu de moraal?" "Ah", zegt Mieke, "de moraal luidt: Leg nooit veel eitjes bij elkaar in een mand."

Elsje is als tweede aan de beurt: "Mijn ouders hebben thuis ook een kippenboerderij, maar ze kweken kuikentjes. Op een dag hadden ze wel twintig eitjes en verwachtten ze dus ook twintig
kuikentjes. Ze verzorgden de eitjes heel goed, maar er zijn er maar vijftien van uitgekomen."

"Zeer goed!", zegt Juffrouw Els, "En de moraal?" "De moraal is: tel je kuikentjes pas als ze uitkomen.", antwoordt Elsje.

Dan vraagt de juf aan klein Anneke: "en heeft uw papa ook een verhaal verteld?" "Ja" antwoordt Anneke. "Ons tante Anita woont in Amerika en is daar bij het leger. Ze is piloot bij de luchtmacht en heeft meegevochten in Desert Storm. Op een dag werd haar vliegtuig geraakt en moest ze springen.
Ze had alleen maar een fles whisky, een machinegeweer en een manchettemes bij. Terwijl ze aan haar parachute bengelde dronk ze haar fles whisky leeg, dan kon de fles tenminste niet meer breken. Toen ze beneden kwam, was ze omsingeld door wel zeventig Irakezen. Ze pakte haar machinegeweer en schoot er vijftig van neer. Toen waren haar kogels op. Met haar manchettemes kon ze er nog vijftien doden, toen brak het mes af. De vijf laatste heeft ze met haar blote handen gedood."

Juffrouw Els is ontdaan van dat gruwelverhaal, maar vraagt haar: "En heeft papa u ook een moraal bij dat verhaal verteld?" "Oh natuurlijk!", antwoordt Anneke: "Blijf uit de buurt van Tante Anita als ze gezopen heeft!"

God en Eva

0
0
God en Eva

God, ik heb een probleem."
"Wat is het probleem Eva?"
"Ik weet dat U mij heeft gecreeerd en voor deze prachtige tuin en wonderbaarlijke dieren heeft gezorgd, als ook die grappige slang, maar ik ben gewoon niet gelukkig."
"En waarom is dat Eva?"
"God, ik ben eenzaam en ik verveel me, en ik word doodziek van appels!"
"Wel, Eva, in dat geval heb ik een oplossing. Ik zal een man voor je maken."
"Man? Wat is dat, God?"
"Een gebrekkig, laag ontwikkeld wezen, met veel slechte eigenschappen. Hij zal liegen, vreemdgaan en ijdel zijn. Hij zal geen humor hebben en zal van kinderachtige dingen houden. Hij zal groter dan je zijn en zal van vechten, jagen en dingen dood
maken houden. Hij zal niet al te slim zijn, dus hij zal jouw advies nodig hebben om op de juiste manier na te denken. Hij zal een erg beperkte emotionele capaciteit hebben en hij zal getraind moeten worden. Hij zal er stom uit zien wanneer hij opgewonden is, maar sinds jij aan het klagen bent, zal ik hem zodanig maken dat hij al jouw lichamelijke behoeften zalbevredigen. En je zal je in ieder geval nooit meer vervelen!"
"Klinkt goed", zegt Eva, met ironisch getrokken wenkbrauwen, "maar wat zit erachter, God?"
"Nou....je kan hem op een voorwaarde hebben."
"En wat is die voorwaarde God?"
"Zoals ik al zei, hij zal trots, arrogant en ijdel zijn...dus je zal hem moeten doen geloven dat hij als eerst is gemaakt. En het zal ons geheimpje zijn. Je weet wel, van vrouw tot vrouw."

Het verschil tussen moed en lef

0
0
Het verschil tussen moed en lef:

Moed = midden in de nacht bezopen thuiskomen, je vrouw staat je op te wachten met een bezem en dan vragen: "Ben je nog aan het schoonmaken of vlieg je nog ergens naar toe?"

Lef = midden in de nacht bezopen thuiskomen met een parfumluchtje om je heen en lipstick op je kleding, je vrouw op haar kont slaan en zeggen: "Jij bent de volgende!"

Ieuw

0
0
Ik werd lichtelijk misselijk vandaag
Een patiënt had een wond tot op het bot (door suikerziekte en roken) en toen de patiënt zijn voet bewoog zag ik de pezen bewegen

WelterustenlieveWMRers

SMSblog: ging net goed, lig in bed. Sl...

0
0
ging net goed, lig in bed. Slaap wel. Blijf blij. Denk aan ons

kent u deze nog?

0
0
Chain Of Fools - Aretha Franklin

Vergeten doden!!

0
0
meestal
vergeten we
de doden
gaan verder
met ons leven
maar de doden
zij zijn
altijd onder
ons
in onze
harten
in onze
gedachtes
leven zij
voort
en zal hun
licht altijd
schijnen in
ons hart
de doden zij
vergeten ons
nooit

Peanuts

0
0
Peanuts

`t was ..
op een ingeroosterde dag
er een pinda
uit z`n pel sprong

hij schrok van het gekraak
opeens stond hij daar
blakend, nakend... ontvliesd
met zijn eigen handen nog om zijn middel

en alle andere aardnoten
lachten hem uit

`pinda pinda `

zijn lijf pureerde zich
op eigen kracht, bedacht
zich een pot met deksel, en

een leven gevuld van pindakaas

met

pindkaasoortjes
pindakaasoogjes
pinakaasneusjes

kortom uit liefde geboren
pindakaaskindjes

men hoefde zich
niet af te vragen
wiens genetisch materiaal

alles had zijn kenmerken

Goedevrij(e)dagsesmorgens

0
0


zilveren golven
verbondenheid
van mens
water
de zee

de getijden
van eb en vloed
zingen
de melodie
van woelige baren

met aan de horizon
de liefde
in elke druppel water
dat leven heet
het lied
van de vrijheid

aan het stille strand
blootsvoets
in het zand

Goedegesmorgens
onder een grijsgrauwe lucht is weer een nieuwe dag aangebroken..
We hebben de eerste bos inspectie ronde er al weer opzitten
Vandaag geen echte plannen, een beetje bos en wei en Beukenootje een paar keer goed laten rennen...
En even wat boodschappen doen
Uiteraard ook al die aardige WMR leden een beetje plagen
Straks de kipjens
Illegaaltje en Beukenootje zijn alweer volgevreten
en ik
MMMMMMMMMMMMMMMM

fijne dag
blijf blij
denk aan ons

.
.

Test nieuwe t-s

0
0

Test nieuwe t-shirts voor @WaarMaarRaar
Browsing All 18691 Browse Latest View Live