Quantcast
Channel: WaarMaarRaar.nl - RSS-feed van alle WMR blogs
Browsing All 18691 Browse Latest View Live
Mark channel Not-Safe-For-Work? cancel confirm NSFW Votes: (0 votes)
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel.
0

Het mooiste beroep

0
0
Het mooiste beroep
Jantje gaat naar school. In de klas zegt de juffrouw: "De vader met het mooiste beroep krijgt vanmiddag vrij. Pietje wat doet jouw vader?"
"Mijn vader is timmerman."
"Wimpie wat doet jouw vader?"
"Mijn vader is bakker."
"En Jantje wat doet jouw vader?"
"Mijn vader is druivenplukker in Tibet."
Waarop de juffrouw zegt: "Nou Jantje, je hebt gewonnen."
Wanneer Jantje thuiskomt vraagt zijn moeder: "Wat doe je zo vroeg thuis?"
"Nou mama, ik ben vrij omdat papa het mooiste beroep heeft."
Moeder belt naar school en vraagt aan de juffrouw waarom Jantje naar huis mocht komen. Zegt de juffrouw: "Uw man heeft het mooiste beroep: druivenplukker in Tibet."
"Nou", zegt moeder, "ik denk dat u het verkeerd verstaan heeft want hij zit namelijk met een druiper in de ziektewet!

eetsmakelijk

0
0
Aaaanvaluh
Wat gaan jullie eten?

ga jij ook zo op vakantie??

verjaardag arya

0
0
afgelopen weekend bij arya's feestje geweest zoals altijd was het enorm gezellig met een boel lol voor een lijst me cadeautjes, zie arya's blog judith en ik waren met de auto, met als gevolg dat we er nog eerder waren dan dat arya terugkwam van station ma goed, dat heeft de pret natuurlijk niet gedrukt 's middags weerwolven gedaan en daarna naar buiten geweest, en daarna eten bestelt en een pokemonfilm opgezet 's avonds nog 2 films gekeken, namelijk erik de viking, en angels en demons en toen was het toch tijd om te gaan slapen, was namelijk iets van half 1 ofsow

zondag zijn we wezen zwemmen in den bosch, waar ze overigens een mooi zwembad hebben met leuke glijbanen (niet onbelangrijk natuurlijk ) na het zwemmen wouden we wat gaan eten in den bosch, en dat bleek achteraf niet zo'n slim idee we vergaten namelijk dat het carnaval was uiteindelijk bij de subway een broodje gehaald, en buiten opgegeten en toen was het helaas alweer veel te snel tijd om naar huis te gaan blijft toch de keerzijde van de medaille, het afscheid nemen ma goed, daar staat altijd een superleuke activiteit tegenover om een lang verhaal kort te maken, het was weer beregezellig

knuffel,

TG

Mamsie haar caravan avonturen

drukte

0
0
jeetje wat heb ik toch alles weer lekker vol gepland

vandaag morgen en overmorgen heel druk met school bezig zijn.. (verbied haar zelf te gaan soggen na dit blog )

donderdag ochtend werken, en 's middags/ 's avonds feest van mijn Opa en Oma, omdat zij 50 jaar getrouwd zijn (Geen tijd voor school )

en Vrijdag ochtend werken en 's middags naar school presenteren

Zaterdag werken

en Zondag als het goed is niks mentaal voorbereiden denk ik want dan vanaf woensdag gaan we op stage

en *rapapapaaaa* ik heb een stageplek eindelijk toch nog!

nouja ik ga nu hard aan het werk, wmr uit, msn alleen voor school genoten als k vragen heb.. radio aan en aan het werk *schopt zichzelf aan het werk*

gtst oldie

0
0
leuk joh die oude afleveringen terug kijken

carnaval mopjes

0
0
Tijdens carnaval rijdt een man slingerend over de weg en wordt aangehouden door een agent. De agent komt naast de auto staan en vraagt waar hij geweest is.
"We zijn in een paar cafe's geweest" antwoord de man. "Juist ja," antwoord de agent en vouwt zijn armen over elkaar, "Nu is het zo; Ik volg u nu al een tijdje en merkte op dat twee kruisingen terug uw vrouw uit de auto is gevallen." zegt de agent.
"GOD ZIJ DANK" antwoordt de man. "IK DACHT AL DAT IK DOOF WAS GEWORDEN..."
.
.
"Hoe heeft u zich vermomd op het Carnaval?"
"Als badkuip."
"Tjonge, wat ingewikkeld."
"Nee hoor, het was heel eenvoudig. Ik liet me gewoon vol lopen.."
.
.
Het is carnaval en Jantje wil verkleed gaan als punker. Hij heeft zijn kleren al aan en hij moet zo naar school, het enige wat hij nog niet heeft, is zijn haar als punker. Hij gaat naar zijn moeder en vraagt of zij met wat gel zijn haar rechtop wilzetten. Zijn moeder heeft echter een gebroken arm, dus zij kan Jantjes haar niet rechtop zetten. Dus zijn moeder zei dat hij ook wel als punker kon als hij zijn haar gewoon plat had, maar....... Jantje wou zijn haar rechtop. Hij ging mokkend naar boven en het bleef een tijdje stil. Plotseling hoorde zijn moeder een harde schreeuw. Vijf minuten later kwam Jantje naar beneden met zijn haar rechtop. Zijn moeder snapt er niets meer van en vraagt hoe hij zijn haar rechtop heeft gekregen en Jantje zegt: “Ik heb mijn vinger even in het stopcontact gestoken.”
.
.
Piet komt thuis van een dolle nacht doorzakken in het cafe tijdens de carnaval. Weer heeft hij te diep in het glaasje gekeken...

"Hee Marie," roept hij beneden in de gang, “Wil je asjeblieft weer voor me zingen, want ik kan het bed niet vinden ……….”


stel niet uit.....

0
0
Een jonge vent stond aan de haven te kijken naar de drukte van de komende en gaande schepen. Een heel groot schip trok zijn aandacht. Het was een schip dat uitvoer voor een wereldreis.
De jongen zuchtte, dat zou hij ook zo vreselijk graag willen.
Hij had er zo erg veel zin in, hij had alle tijd, hij was toch werkeloos. Maar daarom had hij het geld er niet voor. Op geen stukken na zelfs.
Hij dacht na, hier moest wat aan gedaan worden, geld moest er komen, niet alleen voor zijn droom, maar ook voor het dagelijks leven.
Hij zocht een baan, werkte hard en had succes. Zoveel succes zelfs dat hij na verloop van tijd een eigen bedrijf had, dat werkelijk heel groot werd.

En op één van zijn schaarse vrije dagen ging hij nog eens naar de haven, gewoon om weer rond te kijken. En ook nu zag hij een groot schip vertrekken. Hij herinnerde zich zijn jongensdroom die nog altijd aanwezig was. De wereldreis.
Hij had er veel zin in, hij had inmiddels geld genoeg maar hij had er absoluut de tijd niet voor. Het bedrijf he!

Zijn bedrijf werd groter en hij vond op een dag dat hij de leeftijd had om te stoppen met werken. Hij verkocht het bedrijf voor een vermogen en werd een steenrijke rentenier.

Op een dag ging hij nog eens naar de haven, zag daar weer een schip uitvaren. Hij dacht aan zijn jeugdwens en glimlachte weemoedig.

Een wereldreis.... hij had er nu de tijd voor, en geld genoeg maar...hij had te lang gewacht. Hij had er geen zin meer in......

WMR-kok zijn vriendin in de keuken

Papa...

0
0
Ik mis hem....


Enorm...

Iedere mooie dag wil ik met hem de auto in... Lekker even rijden. Ik wil even met hem kunnen praten. Even onderweg gaan. Dingen aan hem vragen... Lekker even praten.

herinneringen komen opborrelen, achter elkaar aan in een sneltreinvaart. Hospice, Revalidatie 1, revalidatie 2, verjaardag, trouwdag, hospice weer, in bed stervende, ziekenhuizen KAPPEN NOU met die bullshit, ik weet dat het kut is!

Ik wil verdomme effe rust in m'n kop even niets anders aan mijn kop dan mijn torenhoge berg huiswerk, lekker even wegdromen bij mijn huiswerk. Lekker buiten rijden, even eropuit... Met papa...

welterusten lieve WMRers

Goedefijnedinsdagsemarktsmorgens

0
0wijkende duisternis
op slag van de merel

kleuren rondom de scheidslijn
tinten van verbindingsboog

plots onstuitbaar
verrijst het vurige

boven de lijn
ontwaken is het enige

wat nog geldt
de winter is gebroken

Een fijne goedegesmorgens
Een nieuwe, zonvolle dag staat te trappelen van ongeduld, om zich aan ons te ontplooien..

we gaan vandaag een leuk ritje maken, even naar vierakker, verse melk halen en boerenkaas.
en uiteraard straks eerst onder leiding van miss illegaaltje naar de viskraam....
straks de kippies
illegaaltje heeft het ontbijt al op
en ik???????
LEKKER

blijf blij
denk aan ons

Geluk

0
0

Geluk zit niet in wat je bezit, maar in wat je geniet.Top 5 van: 07-03-2011

Opmaak tijd

0
0
Opmaaktijd:

Omdat het regende, mocht Jelle bij zijn buurjongetje op zolder spelen. Op een gegeven moment moest hij naar de wc, die een etage lager was. "Ik wijs je de weg wel even." zei zijn buurjongetje. Ze daalden de trap af en kwamen voorbij de slaapkamer van de moeder, die zich uitgebreid zat op te maken. Aandachtig bleef het tweetal kijken. Moeder had niets in de gaten. Toen zei Jelle: "Papa zegt: Dat is net zoiets als bij een gebruikte auto de kilometerteller terugdraaien!"

mountainbike

0
0
Goed, ik heb nog steeds geen internet, dus dan maar onder werktijd
De leenfiets die ik hier heb is een soort mountainbike en laten er hier nu in de buurt prachtige bosweggetjes zijn waar je heerlijk overheen kunt stuiteren met een mountainbike Gister vroeg klaar met werk (16.00 uur), dus lekker tot 18.00 uur door de bossen gecrosst over heuveltjes en boomstronken enzo Mooi gebied hier hoor

Stamgast

0
0
Jippie ahje
Ben stamgast geworden

Mededankzij door: alle menskes die meespammen is M&S Dankje, draakje, basje, Naomi, Jersan, Batfish, Royke en nog veel menskes.

Soryy als ik je vergeet

Internationale vrouwendag

Cyanide and Happiness

Browsing All 18691 Browse Latest View Live