Quantcast
Loading...
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)
Loading...

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Loading...

Channel Description:

Rss feed van alle WaarMaarRaar.nl blogs

older | 1 | .... | 369 | 370 | (Page 371) | 372 | 373 | .... | 935 | newer

  0 0
 • 02/05/12--07:22: Ophouden met die onzin

 • .Ophouden met die onzin...........
  Als een dame in de tram stapt, wil een heer opstaan. Ze zegt "Ach, blijft u toch zitten. Ik ben helemaal niet moe, hoor." Even later... hetzelfde ritueel. De man wil opstaan, maar de dame duwt hem met zachte hand weer op zijn plaats. Ze dringt erop aan dat hij blijft zitten. Totdat hij bij de derde poging kwaad wordt. "Hou toch eens op met die onzin. Door uw gedoe ben ik nu al twee haltes te ver gereden!"

  0 0


  0 0
 • 02/05/12--08:52: Donald duck strips

 • 0 0
 • 02/05/12--08:53: Gratis Maaltijd !

 • 0 0

  Karel zit op school. Hij zegt de hele tijd: "Broem, broem, brooooooooeeeeeeeeem.. Broem, broem!"
  Dan zegt de juffrouw op een gegeven moment tegen hem: "Nu is het genoeg. Nog een keer en je gaat de gang op!"
  Karel: "Broem broem brooooooeeeem!!!!"
  Juffrouw: "Ja, ga nu maar naar de gang!"
  Karel: "Nee, dat gaat niet juffrouw; m'n accu is leeg!"

  Loading...
  0 0
 • 02/05/12--09:41: Schaatsen


 • 0 0
 • 02/05/12--09:47: Vangrail

 • Op het blog van pearly had ik het over de vangrail.
  Naar mijn idee duurde het veel langer
  Maar ik heb met dit kleine stukje veel lol gehad
  Dat kleine dingen zo'n indruk kunnen achterlaten.
  Begint bij ongeveer 1 minuut en tot 2.30

  vangrail

  0 0
 • 02/05/12--10:17: Een nieuwsgierige vrouw
 • Een nieuwsgierige vrouw snuffelt op een avond in de boekhouding van haar man. Als hij thuiskomt, zegt ze vol bewondering: "Wat ben jij toch een sociaal voelend mens, lieve schat, om iedere maand een bedrag aan een behoeftige Marokkaan te schenken." "Hoezo?", vraagt de verbaasde echtgenoot. "Je maakt toch om de vier weken tweehonderd euro over aan Ali Mentatie?"

  0 0
 • 02/05/12--10:32: frustraties
 • vandaag is weer zo'n dag dat ik me uitermate frustreer aan dingen die door mezelf komen maar ook om dingen die gezegt zijn en waar ik dan over ga zitten denken.

  dingen door mezelf:
  ik verwacht weer onvoldoende te staan op school. allemaal mijn eigen fout. ik lever mijn school opdrachten te laat of helemaal niet in of ik zit op het laatste moment mijn huiswerk nog te maken en maak het dan nog niet af. ik irriteer me uitermate aan mezelf daar door. het is natuurlijk mijn eigen achterlijke fout en ik kan niemand anders de schuld geven dan mezelf. ik moet deze opleiding wel echt af maken op niveau 4 gezien ik naar de schrijvers opleiding wil waar ik havo of mbo opleiding voor nodig heb en ik daar dus niet binnen zal komen met mijn zielige kader die ik nu heb. gelukkig ben ik al bezig met mijn eerste boek en heb ik al een uitgever gevonden via iemand van deze site, dus dat schrijven zal uiteindelijk wel goed gaan komen.

  andere dingen:
  laatst was ik met school naar antwerpen gegaan naar een museum in de project week. helemaal geen zin in gehad want er zijn een paar dingen die daar altijd gebeuren. je hebt of krijgt ruzie met iemand waardoor er groepjes komen en je daar alleen rond slentert. of je krijgt dingen te horen waarvan je denkt 'hoezo is die informatie van belang?!' zoals: dat de ontwerper/kunstenaar homo is. ja lekker boeiend! sinds wanneer kan het mij iets schelen dat iemand homo is? wat boeit mij het dat een man verliefd is op een andere man of een vrouw op een andere vrouw? mij is altijd verteld dat homo's ook gewoon mensen zijn! en dat zijn ze ook, het enige verschilletje is dat homo's relaties hebben met mensen van hun eigen geslacht en hetero's met mensen van het andere geslacht. daarnaast, als ze me niet verteld hadden dat walter van beirendonck homo is, had ik dat toch wel geweten want als je die gallerie binnen loopt is die muur beplakt met allemaal getekende mannen die hand in hand staan met een dikke lul eronder van ongeveer 50 centimeter! dan gaat er wel een belletje rinkelen!

  natuurlijk ben ik een bijdehandje die vraagt, waarom krijgen we dat te horen? wat kan mij het schelen? het letterlijke antwoord dat ik kreeg was: ''het lijkt me toch wel fijn om te weten dat iemand waar mee je samen werkt homo is gezien veel relaties ontstaan op de werkvloer.''

  dat laatste over relaties die ontstaan op de werk vloer. klopt! wetenschappelijk bewezen. MAAR! ik zei al, als ik een gallerie binnen loop met 100 piemels op de muur dat gemaakt is door een man, dan denk ik niet, wow leuke hetero. dan denk ik gelijk, duidelijk, homo! geen enkele hetero man behangt een fucking muur met 100 piemels! en daarnaast, ik werk niet met die vent samen, en ook nog, die man is ergens in de 50! ik ben 18, mij boeit het niet op wie hij verliefd word en wat hij neukt.

  voor mij is het gewoon een man, die goed is in zijn werk en zijn ideeën goed kan vormgeven. meer is hij niet. toen ik foto's liep te maken in die gallerie en bijna alleen maar piemels en half naakte mannen zag, dacht ik er ook niet over na of hij homo was of niet. ik ken net zo veel homo's als hetero's. als puntje bij paaltje komt, verschillen we niks. mensen zijn mensen. het kan mij toch ook niks schelen dat er dikke, lelijke en buitenlandse mensen op mijn school zitten? verschil moet er gewoon zijn! dat houd de wereld toch gewoon draaiende. nou, het ene verschil zie je wel, het andere niet. aan mij zie je toch ook niet dat ik diabetes heb, dat is mijn verschil met de meeste mensen.

  ik snap ook echt niet dat mensen zeuren als er een buitenlands gezin in de buurt komt wonen. omdat ze buitenlands zijn, zijn ze nog lang niet allemaal crimineel. omdat ze buitenlands zijn, zijn ze niet zo heel veel anders. komt er straks naast geert wilders ook nog een vent in de politiek die alle homo's af gaat keuren soms? of iedereen met een chronische ziekte? nee toch? dus dat geertje wilders een lekker op tieft met zijn gezeur over dat alle buitenlanders weg moeten. geef al die immigranten gewoon meteen een inburgerings cursus zonder heel onderzoek waarom ze hier zijn en laat ze aan het werk gaan. want daarom worden sommige crimineel. ze worden in een huis gedumpt en mogen niks tot ze als nederlander gezien worden. en tuurlijk dat is niet de fout van geert wilders maar gewoon van de overheid. nou DOE ER DAN IETS AAN! ik snap ook niet dat er sowieso grenzen zijn. rot op met al je grenzen en zet overal de zelfde valuta neer. probleem op gelost met al dat omwisselen als je eens op vakantie gaat. waarom kan het niet allemaal even een stukje makkelijker. criminaliteit zal er altijd zijn, net als immigranten en dus net als homo's. mensen zijn mensen. punt.

  0 0
 • 02/05/12--10:32: sportief in Wales
 • Daar hadden we dus het verhaal van een sportieve dame die ging bergbeklimmen in Wales, met een peuter op haar rug.
  Zij liever dan ik overigens.
  Maar in Wales kan dat natuurlijk prima, er zijn bergen genoeg daar.

  Dat hebben we een keer gezien toen we daar in de vakantie verzeild waren geraakt.
  Het is toch een apart stuk Engeland daar met een heel eigen karakter en taal.

  Croeso y Cymru
  zie je staan als je Wales inrijdt, Welkom in Wales.
  We hebben daar een paar dagen rondgereden en gekampeerd.
  Dat ging toen nog heel eenvoudig met een tent en ook de campings waren nog helemaal niet luxe ingericht.
  En ook aan de mensen konden we zien dat er over het algemeen geen grote welvaart heerste.
  Mensen, die gingen barbecuen met vier knakworstjes en de rest van het blikje voor de volgende dag bewaarden, want dan konden ze dat weer doen. En zo zagen we meer dingen die ons verbaasden.

  Maar het meest werden we verbaasd op een camping vlakbij een berg, waar veel mensen naartoe kwamen voor het luchtzeilen.

  Hanggliding heette dat geloof ik.
  Daar was een groep aangekomen van 3 stellen die dit ook deden. En één stel had een baby bij zich van hooguit 3 maanden.

  En die mensen hadden het idee gekregen om die avond met z'n zessen naar de plaatselijke pub te gaan om te gaan eten.
  Alleen de baby, ja die kon dus niet mee naar de pub.

  En aldus kregen wij tot onze grote verbazing het verzoek of wij even een paar uurtjes op de baby wilden passen, zodat er in alle rust gegeten kon worden verderop in het dorp.

  Dat leek hen wel vertrouwd, we zagen er kennelijk erg degelijk uit en hadden zelf ook een peutertje bij ons, dus dat zou wel goed zitten.
  Verbluft en overrompeld hebben we dat dan maar gedaan.
  Reiswieg met baby bij ons in de slaaptent, op ons luchtbed en weg waren de ouders.

  Maar het onvermijdelijke gebeurde, na een poos slapen werd de kleine wakker en die begon te janken.
  Nou, ga er maar eens aanstaan als wildvreemde, flesje gegeven, poepluiertje verschoond, liedjes gezongen voor de kleine
  maar dat mocht allemaal niet baten. Natuurlijk heel begrijpelijk, die kleine schrok zich een ongeluk van die onbekende mensen.

  Toen de ouders terugkwamen, gelukkig hadden ze het niet laat gemaakt, vroegen ze zich wel af, waarom dat kind zo huilde, dat deed ze anders nooit 's avonds!
  En ze keken ons een beetje vreemd aan, alsof ze dachten dat we dat kind hadden geknepen of iets dergelijks.
  En een bedankje kon er maar ternauwernood van af.

  Hoe die mensen de volgende dagen hun eten geregeld hebben, weten we niet. Wij werden niet meer gevraagd. Gelukkig maar, want dat zouden we niet meer gedaan hebben.

  Maar wat blijft na zoveel jaren, is de verbazing dat mensen hun kind voor een paar uur toevertrouwen aan totaal vreemden, want dat waren we uiteraard en nog buitenlanders ook.

  Daar moest ik opeens aan denken.
  Tja, Wales he......

  Loading...
  0 0
 • 02/05/12--10:37: Mi hao!
 • Vanaf nu doe ik een studie Chinees-Mandalijn. Haltstikke leuk natuullijk, maal ik moet nu met alleen maal llen spleken. Beetje lastig.

  WIST JE DAT:
  Ik vlaagtekens heb afgezwolen!
  De Vanglail, op de snelweg, kilometels ondel de glond doolloopt als hij veldwijnt!
  Ik geen WIST JE DAT:-feiten meel heb!

  0 0
 • 02/05/12--10:46: God rijdt met ons
 • Er rijden twee monniken met hun armen over elkaar heen op een motor komt er een politieagent: 'He weten jullie dat je niet zo op een motor mag rijden.'
  Waarop de monniken antwoorden:'ja maar wij rijden met GOD'
  'OK dan geef ik jullie nu een bekeuring want je mag niet met z'n drieen op een motor!'

  0 0

  Mensen het gaat bij mij al weer wat beter.
  Mijn moeder werkte eerst als postsorteerder en voor een andere bedrijf waar voor ze receptioniste is. Maar dat van de post ging niet meer door. Maar mijn moeder is wel verzekerd van 5 maanden werk Dat is wel een grote YES waard. Maar het ik heb ook nog wel een keer zijden. Door mijn stage die ik nu heb kan ik niet meer voor de c1000 werken. daar ben ik mee gestopt maar ik moet binnen 6 maanden ander werk vinden. Mijn stage is dan wel betaald maar na de 6 maanden houd het op.


  Nog 1 laatste ding, mijn zus heb ik volgens mij hier nog nooit over gehad maar laat ik even kort zijn ze zorgde altijd wel voor problemen. Ze was dus uit huis geplaatst. Nu blijk het dus dat ze PMS heeft. (en dan zegt ze tegen mij dat ik gek in mijn hoofd ben dat is dan weer de ironie.) Maar daar word ze nu voor behandeld, het zou wel verklaren waarom ze zo agressief was. Maar mijn moeder vertelde dat ze dan medicijnen krijgt om het te onderdrukken en dan een beetje rustiger word.

  0 0
 • 02/05/12--11:30: God en de zieke dominee
 • Een dominee wordt op een zondagochtend wakker en het weer is dusdanig mooi dat hij besluit om te gaan golfen in plaats van naar de kerk te gaan. Met de smoes dat hij ziek is, belt hij de kerk op en een vervanger wordt geregeld. Een uur later staat hij moederziel alleen op de golfbaan 40 km verderop, genietend van het mooie weer en de rust. Immers, alle andere dorpsgenoten zitten op hetzelfde moment in de kerk! Op dat moment in de Hemel buigt Petrus zich naar God toe en vraagt: "Je laat hem hier toch niet zomaar mee wegkomen, h??" God antwoordt: "Natuurlijk niet, mijn zoon. Let maar eens op!" Op dat moment slaat de dominee een 'hole in one' van maar liefst 420 yards! Petrus roept: "Is dit nou de straf? Dit is meer een zegen!" Waarop God antwoordt: "Natuurlijk niet, aan wie moet hij dit nou navertellen?!"

  0 0

  wee kinderen gingen naar het benzine station en ze zijde snel 5 liter benzine en later kwamen ze weer terug en zijden snel tien liter benzine even later kwamen ze weer terug snel twintig benzine de man die er werkde kwam naar buiten en zij waar hebben jullie zoveel benzine nodig toen zijden de twee kinderen de school staat in brand

  Loading...
  0 0
 • 02/05/12--13:04: scumbag brain
 • hele dag weer weg gepist met onzinnig dingen en ik moet eigenlijk een paar nuttige dingen doen. Op zich met een uurtje of twee wel gedaan maar verder als word openen ben ik niet gekomen

  Ik denk dat ik maar eens de hele compu schoon veeg, afgezien van wat documenten, en dan installeer ik alleen maar office/browser spul totdat ik afstuderen afgerond heb,, anders komt er denk ik niets van terecht

  morgen weer naar stage bedrijf, overmorgen meeting met afstudeerbegeleider. Ik moet echt nodig wat spul op papier zetten, maar mijn hersenen werken niet mee om te focussen.

  Minecraft wordt overigens ook nogal een sleur, laatste 4 a 5 maand zo ongeveer 400 uur aan besteed maar beter ook als ik wat voor school gedaan wil krijgen en dan heb ik de PC schoongeveegd ed, geen minecraft meer, geen afleiding... en dan loop ik weer bij met school gebeuren...

  en dan installeer ik wat of vind ik iets nieuws om als afleiding te dienen en loopt alles weer in de soep.

  Net een mot die dans rond een fikkie. Alhoewel ik weet dat mijn vleugels in de hens kunnen vliegen moet en zal ik toch naar het licht heen fladderen #scumbag brain

  0 0
 • 02/05/12--13:19: Slaap wel droom zoet


 • Slapend Engeltje...  Haar ademhaling niet te horen
  Rust ik wil haar niet verstoren
  Schuilt zij in de palm van mijn hand
  Is ze plotseling mooi neer geland

  Haar voetjes onder haar lijf geschoven
  Slechts een kwestie van geloven
  Slaapt in mijn hand een verloren ziel
  Die het leven ten deel viel

  Geen kleding slechts naakt
  Uitstallend huid op huid
  Oogjes vredig gesloten
  Af en toe gaapt ze luid

  Haar haren zacht als zijden stof
  Haar vingers zo volmaakt
  Met nagels die echt kietelen
  Heeft ze me compleet geraakt

  Een elfje met gouden vleugels
  Slapend in mijn hand
  Reizend van haar verre wereld
  Naar ons mooie niemandsland ..

  De zondag weer voorbij en de maandag in de wachtkamer
  Het was mooi zonnig weer, wat uitlaat rondjes gereden
  Lekkere hapjens gemaakt
  straks het laatste rondje en dan hopen dat ik wat kan slapen
  De pijn is nog behoorlijk heftig aanwezig
  Maar we merken het wel en anders maar een nachtje zonder slaap
  Fijne nacht
  blijf blij
  denk aan ons  0 0
 • 02/05/12--13:56: Nog even dit

 • Achteraf in een bos gelegen
  Zou heel fier en heel erg klein
  Door enkele paddestoelen omgeven
  Een mooi kabouterhuisje zijn

  Aan het deurtje hangt een bel
  En voor de ramen rode gordijnen
  Door het tuintje zie je snel
  Een paar witte konijntjes verdwijnen

  Twee kleine mensjes zitten te spelen
  Op opa’s schommelende kabouterknie
  Helaas vind je dit soort taferelen
  Alleen in een kinderfantasie…

  0 0
 • 02/05/12--15:11: Tenth wave

 • 0 0
 • 02/05/12--18:51: Echte vriendschap

 • De vriendschap van een hond
  is vriendschap voor het leven
  voor een ander misschien
  niet altijd te zien
  hoeveel een hond je kan geven

  ben je eens verdrietig
  dan kijkt ze je aan
  alsof ze zeggen wil
  ik zal altijd naast je staan

  als je dan weer vrolijk bent
  kwispelt ze met haar staart
  blaft alsof ze zeggen wil
  ook dit hebben we weer geklaard

  zo'n vriendschap is een wonder
  en klinkt heel bijzonder
  zo'n vriendschap kan geen mens aan geen mens geven
  altijd zo eerlijk en oprecht
  echt een wonder om dat mogen te beleven

  Loading...

older | 1 | .... | 369 | 370 | (Page 371) | 372 | 373 | .... | 935 | newer


Loading...