Quantcast
Loading...
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)
Loading...

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Loading...

Channel Description:

Rss feed van alle WaarMaarRaar.nl blogs

older | 1 | .... | 206 | 207 | (Page 208) | 209 | 210 | .... | 935 | newer

  0 0
 • 10/08/11--07:22: sinaasappel
 • sinaasappel-marsepein dat is dus marsepein in de vorm van een sinaasappel!!

  Heerlijk, marsepein,, en aangezien het weer volop in de winkels ligt.. *nomnomnom*

  verder niet veel inhoudelijks te melden,, alleen allemaal een erg fijn weekend gewenst!!

  0 0
 • 10/08/11--07:58: Een marokkaanse Kip

 • 0 0


  0 0
 • 10/08/11--08:52: Nieuwe camera: GoPro
 • Test ritje gemaakt met mn nieuwe camera, een GoPro Hero HD incl zuignap voor op de auto.

  0 0

  Gerecht nummer 66 en 67 in 2011.
  In totaal 512 recepten waarvan 400 met foto.


  Ontopic:


  Kip Biryani met Pilafrijst.

  Bereidingstijd Pilafrijst:
  35 à 40 minuten.
  Aantal personen: 4.

  Een heerlijk geurig en lichtzoet rijstgerecht dat bij vele gerechten geserveerd kan worden, zoals bij de Kip Biryani (zie foto).

  De saffraan die ik gebruikt heb komt van een Turkse slager vandaan en is iets minder van kwaliteit dan verse saffraan.
  Indien u verse saffraan gebruikt dient u maar 1 eenheid saffraan te gebruiken.
  Mocht u niet aan saffraan kunnen komen, dan kan u het ook vervangen door kurkuma maar dit geeft een iets andere smaak eraan en is licht bitter.
  Saffraan geeft net dat tikkeltje meer smaak aan het gerecht waardoor het net iets lekkerder smaakt.

  *****

  Rijst koken:

  Ik gebruik altijd net zoveel vocht voor de rijst als nodig is zodat het niet afgegoten hoeft te worden.
  Gebruik op elk kopje rijst, 1,25 kopje vocht (water of bouillon).
  Deze hoeveelheid is net genoeg.
  U brengt dan de rijst aan de kook en laat het daarna op een klein pitje pruttelen.
  En als al het vocht opgenomen is het vuur uitzetten en de rijst laten rusten gedurende 10 minuten.
  Laat de hele tijd het deksel op de pan.
  De bereidingstijd in totaal is ongeveer 20 à 25 minuten voor de rijst gaar is om te serveren of voor gebruik in andere gerechten waarbij u gare rijst nodig heeft.

  Bereidingstijd Kip Biryani: 1 uur en 50 minuten.
  Aantal personen: 4.

  De Kip Biryani is kruidig maar mild en romig van smaak.

  De grote Mogolkeizers lieten de Kip Biryani tijdens hun overvloedige feesten op schalen serveren die zo groot waren dat 2 mensen die moesten dragen.

  *****

  Ghee:

  Ghee is een Indiase vorm van geklaarde boter. Ghee kan tot hogere temperaturen verhit worden dan boter en wordt in India onder andere gebruikt voor frituren en braden.

  Anders dan bij het maken van geklaarde boter, waarbij het vocht van het botervet wordt gescheiden door het smelten en weer laten afkoelen van de boter waarna het op het water drijvende botervet kan worden afgeschept, wordt voor ghee de boter net zo lang verhit totdat al het water verdampt is. Door die langere verhitting krijgt ghee zijn typische nootachtige aroma.

  Net zoals er naast boter margarine bestaat, is er ook plantaardige ghee op de markt.

  Ghee wordt geproduceerd door boter te laten smelten en te verhitten totdat het water verdampt is, maar de boter nog niet gebruind is. De melkproteïnen van de boter zinken dan naar de bodem van de pan waardoor nadat het water verdampt is het pure vet bovenaan afgegoten kan worden. Eventueel kan het botervet nog door een doek worden gezeefd om de laatste verontreinigingen te verwijderen.

  Bron: Wikipedia

  *****

  Deze 2 recepten komen beide uit India.  Loading...
  0 0
 • 10/08/11--09:23: Guust Flater strips

 • 0 0
 • 10/08/11--09:42: Wat jammer nou
 • Wat jammer nou. Wilde ik jullie een filmpje laten zien met de jonge vogeltjes van mijn zoon. Zijn agapornissen hebben drie van de vijf eitjes uitgebroed. Accepteerd mijn computer het filmpje van mijn mobieltje niet. Programma wordt niet ondersteunt roept de computer. Volgende week maar even mijn digitale camera mee die pakt ie wel. Dus nog even wachten op het filmpje. Ze zijn wel erg lief die beestjes. Nu 5 weken oud en in de veertjes en net zo groot dan pa en ma agapornis. Ze mogen nu even uit de kooi op de speelplaats op tafel en dat is zo lief. Vandaar dat filmpje.

  0 0
 • 10/08/11--10:30: Naakt voor de spiegel
 • 'Ik heb een ernstige zonde begaan,' zegt het meisje tegen de pastoor. 'Ik ben naakt voor de spiegel gaan staan en ik heb mezelf bewonderd omdat ik vind dat ik toch wel heel erg mooi ben.' 'Dat was geen zonde mijn kind, dat was alleen maar een vergissing.'

  0 0

  1. Veel buitenlanders noemen alles wat Hollands is "Dutch". Niet doen! Het woord Dutch herinnert een Hollander aan het woord Duits en dat wordt gebruikt voor duitsers en andere zaken waaraan hij een hekel heeft. Een Hollander is Hollander of Nederlander.

  2. Probeer als buitenlander nooit om Nederlands te spreken. Niet alleen krijg je er enorme hoofdpijn van maar de Hollanders zullen absoluut niet snappen wat je bedoelt. Buitenlanders worden geacht om Engels te spreken of brabbeltaal. In dat laatste geval zijn ze een makkelijk doelwit voor zakkenrollers omdat ze toch niet in staat zijn om aangifte te doen bij de politie.

  3. Probeer nooit om drop te eten. Drop is een soort lekkernij die alleen door Nederlanders kan worden gegeten. Het kan worden herkend aan de kleur: zwart. De smaak is een kruising tussen oorsmeer en printerinkt (blauw). Hollanders zijn absoluut dol op de rommel en eten er vele kilo's van. Er bestaat een volks-grote samenzwering om naar gezichten te kijken van buitenlanders die men heeft laten geloven dat het goedje eetbaar is.

  4. Koop geen klompen. Ze zullen je volmaakt belachelijk staan. Dat is dan ook de reden dat men ze aan jou tracht te verkopen. Een Hollander zelf zou niet dood gevonden willen worden in die dingen. (Liefst zou een Hollander trouwens helemaal niet dood gevonden willen worden)

  5. Maak geen gaten in dijken. Zulk gedrag wordt met algehele afkeur beschouwd en kan je in extreme gevallen een steniging met houten klompen opleveren. Voel je echter geheel vrij om een vinger in de dijk te steken als je je daartoe geroepen voelt. Dat levert je op z'n minst een paar lachbuien op van de inboorlingen.

  6. Een Hollander heeft altijd gelijk en dat weet hij. Met dit in je achterhoofd is het erg makkelijk om met de meeste Hollanders om te gaan. Als je ooit ruzie krijgt met een Hollander, vertel hem dan dat hij helemaal gelijk heeft en dat je nu inziet hoe ongelijk jij had. Nu wordt hij absoluut gek: Omdat je een buitenlander bent kun jij nooit gelijk hebben. Je bent het met hem eens. Daarom kan hij geen gelijk hebben gehad. Onmogelijk! Hij is een Hollander. Maar..dan..hij... Nu wordt het tijd om op een afstandje toe te kijken hoe de Hollander zichzelf tracht te wurgen met een tulp.

  7. Molens zijn onvermijdelijk.

  8. Het is niet nodig om belangstelling te veinzen voor tulpen, molens, klompen of kaas. Iedere Nederlander weet dat je gekomen bent voor de softdrugs of de Amsterdamse walletjes. Beide zijn in grote hoeveelheden beschikbaar en makkelijk te vinden. Vraag gewoon aan elke Hollander die ouder is dan 6 jaar of aan een Franse tourist. (Zie ook onderdelen 19 en 20)

  9. Vermijdt voetbalfans ten allen tijde. Voetbal is in Nederland slechts een excuus om de hersens in te slaan van zo ongeveer ieder ander, inclusief de jouwe. Dit gebeurt vooral als de wedstrijd is verloren... of bij gelijk spel... of als er is gewonnen. Het is byzonder onverstandig om gedurende deze festiviteiten in de buurt van een politieagent te gaan staan. (Zie ook onderdeel 10) Onthoudt ook om nooit de cupfinale van 1974 te noemen in de buurt van een Hollander. Hij zal u meteen betrekken in een eeuwigdurende litanie over hoe goed oranje toen wel speelde en hoe ongelooflijk goed..blablablabla..

  10. Politieagenten worden in Nederland voornamelijk gebruikt om dingen naar te gooien. Als je de onbedwingbare lust bekruipt om iemand te slaan, neem dan een politieagent. Geen enkele Hollander zal u enige aandacht schenken als u een agent slaat, een ster in de schedelpan ramt of ferm in het kruis schopt. Politiemensen representeren authoriteit en niet 1 Hollander erkent een hogere authoriteit dan zichzelf. Het zal u opvallen dat veel politieagenten eigenlijk buitenlanders zijn die men in dit baantje heeft gelokt.

  11. Hollanders houden er niet van om geld uit te geven, ze snijden nog liever een oor af. Een Hollander is dan ook een vriend voor het leven als je hem iets gratis geeft. Dit verklaart mogelijk het grote succes van McDonalds in Holland. Het verhaal dat koperdraad een uitvinding is van 2 Hollanders die vochten om een gevonden cent is dan ook helemaal waar.

  12. Nederland is klein. Het verhaal gaat dat Nederland zo klein is, dat men het binnen zet als het gaat regenen. Niet waar, maar dat komt voornamelijk omdat het 365 dagen per jaar regent. Dit verklaart meteen die klompen: Ze drijven. Jaja.. Holland is klein en Nedrlanders zijn daar maar wat trots op. Ze grijpen iedere gelegenheid aan om je te vertellen dat Nederland toch zulke geweldige dingen heeft bereikt ondanks dat het toch maar zo'n klein landje is. Een passend antwoord hierop is het fijntjes verwijzen naar een kolonialistisch verleden. En brengt ons -heel netjes al zeg ik het zelf- naar onderdeel 13.

  13. Als je een Hollander wilt beledigen -en vroeger of later wil je dat- vertel hem dan dat je niet denkt dat hij een pacifist is. Begin nu ogenblikkelijk te rennen voor je leven. Hij zal niet willen ophouden te bewijzen dat hij de meest vredelievende persoon ter wereld is, totdat je ingewanden over de straat liggen. Zoals gezegd, het noemen van een zogenaamd kolonialistisch verleden in Suriname of Indonesie, zal diezelfde Hollander ogenblikkelijk reduceren tot een snotterend klein kind dat smeekt om vergiffenis.

  14. Hollanders worden geacht om tolerant te zijn. Onzin. Ze maken gewoon te veel geld met de verkoop van soft- en hard-drugs en Maleisische vrouwen, om die gelegenheid voor het maken van grote winst voorbij te laten gaan.

  15. De belangrijkste vorm van openbaar transport in Holland is de fiets. Voel je vrij om iedere fiets te nemen waarvan je in staat bent om het slot te kraken. Verwacht echter niet dat je eigen fiets nog staat waar je hem 3 minuten ervoor hebt neergezet. Het jachtseizoen voor fietsen is 365 dagen per jaar geopend. Veel succes!

  16. Bij vrijwel iedere broodmaaltijd in Holland vind je een gemeen ogend groot mes met een scherpe sleuf erin. Het wordt een kaasschaaf genoemd en het is bedoeld om zeer dunne plakjes van de kaas te snijden. (Ja, het is inderdaad een Hollandse uitvinding) Snijdt nooit de kaas met een gewoon mes, je zult je onsterfelijk belachelijk maken. Nog zo'n typisch eetgerei is de zogenaamde flessenlikker. Let op! Gebruik het nooit voor die lastige jeuk op je rug. Het is ontworpen om de laatste restjes yoghurt of vla uit een fles te schrappen. Een Nederlander gebruikt iedere milimeter van het product dat hij heeft gekocht. Hij heeft er voor betaald, dan zal hij het eten ook.

  17. Ten tijde van dit schrijven doet de Nederlandse economie het lang niet slecht. Hollanders houden vol dat dit het resultaat is van intensieve onderhandelingen tussen verschillende partijen zoals vakbonden, werkgevers en de politiek. Ze hebben er zelfs een aparte term voor: Het poldermodel. Men maakt buitenlanders graag wijs dat dit poldermodel de sleutel is tot een succesvolle economie en dat als diezelfde buitenlanders maar slim genoeg zouden zijn om dit na te volgen, ook hun ecomie dramatisch zal vebeteren. Dit is dikke onzin. Hollanders houden er alleen van om te praten, praten, praten. Door al dat geklets onderhandelen te noemen geven zij zichzelf een gevoel dat zij iets nuttigs doen. Praatjes zijn nooit goedkoop in Holland.

  18. Hollanders verdrinken gefrituurde aardappelstengels in liters mayonaise en plaatsen deze dan in papieren puntzakken. Dit heet: Een patatje met. 1 zo'n puntzak is in staat om u onbeperkt in leven te houden. Men is het er echter niet over eens of dit leven wel waard is om geleefd te worden... Er zijn echter buitenlanders gesignaleerd die daadwerkelijk van een patatje-met leken te smullen.

  19. Nederland heeft een unieke service voor -voornamelijk- Franse touristen. Op het moment dat dezen de grens overschrijden worden zij enthousiast verwelkomd door jongelieden in snelle auto's. Deze jongeren hebben de uitdrukkelijke wens om de touristen de weg te wijzen naar de vele interessante touristische attracties die men in Nederland kan aantreffen. Vreemd genoeg belandt men altijd in een coffee-shop of drugspand. (zie ook onderdeel 20) Rare jongens, die Fransen.

  20. Er bestaat een snelle en feilloze manier om uzelf voor gek te zetten in Nederland. Stap een koffieshop binnen en vraag om een cappucino met een speculaasje. Koffieshops -onthoudt dit- verkopen geen koffie. U kunt er echter een zeer ruime sortering andere stimulerende middelen aantreffen tegen redelijke prijzen. Om onbekende reden zijn koffie-shops erg populair bij jonge Franse touristen.

  21. Een Fries is een soort aanleun-Nederlander die in het noorden woont in een provicie helemaal voor zichzelf. Hij is dol op bevroren water, Beerenburg (Een vorm van euthanasie met alcohol) en het onophoudelijk wijzen op het feit dat andere Nederlanders juist niet Fries zijn. De rest van de Nederlanders beschouwt dit gedrag met de goedmoedige ambivalente gevoelens die ouders kunnen hebben voor een obstinaat kind.

  22. Wat betreft de boeken die men moet meenemen voor een bezoek aan Nederland, adviseer ik het volgende: De complete werken van William Shakespeare of een lederen ingenaaid deel van de Encyclopaedia Brittannica (deel Fr tot He van de 1913 uitgave). Naar mijn ervaring hebben beide boeken ongeveer het goede gewicht om u een opdringerige pooier of drugsdealer met een welgerichte oplawaai van het lijf te houden. Hierna kan ik u aanraden het desbetreffende boek te laten vallen omdat dit een haastige aftocht ten zeerste bespoedigt. Zorg voor voldoende boeken.

  23. Neem niet de moeite om een auto te huren. Niet alleen zult u meer fietsen kunnen stelen dan u redelijkerwijs kunt gebruiken maar ook is het autoverkeer in Holland niet iets om van te genieten. Waar in de rest van de wereld files worden uitgedrukt in aantal kilometer, worden de Nederlandse files gemeten in aantal weken. Om eerlijk te zijn, de meer hardnekkige files zijn een touristische uitstap meer dan waard. Het zicht van verhongerende mensen in een dure Mercedes kan uw humeur aanzienlijk verbeteren als u van nature filosofisch bent aangelegd. Breng vooral enige korsten brood mee om door de open raampjes te werpen. De uitbrekende gevechten zijn vaak zeer spectaculair.

  24. In tegenstelling tot de vele geruchten is het niet toegestaan om uw schoonmoeder naar Holland mee te nemen voor doe-het-zelf euthanasie. Touristen worden gewaarschuwd deze zaken niet zelf ter hand te nemen.

  25. Of u nu katholiek bent, moslim of aanbidder van Urrrgl de god van alle eerlijke politici, in Holland kunt u makkelijk de kerk, moskee, temple of eikeboom-met-maagd van uw smaak vinden. Hollanders worden geacht zeer tolerant te zijn ten opzichte van andere geloven, levensovertuigingen of religies. Dat is niet waar. De enige reden dat er zoveel kerken, sekten en kulten te vinden zijn in Holland, is het feit dat Hollanders op zo ongeveer ieder punt met elkaar van mening verschillen. Een Hollander heeft altijd gelijk (Zie onderdeel 6) en eenieder die er niet precies zo over denkt als hij mag ophoepelen en zijn eigen kerk beginnen.

  26. Holland in een koninkrijk. Het heeft echter geen koning maar een koningin en haar man is geen koning maar een prins. De koningin regeert niet echt -nou ja, niet echt veel- maar ze is erg goed in het linten doorknippen en het bezoeken van andere landen. Ook is zij erg docoratief bij staatsbanketten. Haar zoon, de kroonprins, zal het van haar gaan overnemen als zij stopt met koninginnen. Zijn vrouw op haar beurt, zal om de verwarring compleet te maken, in tegenstelling tot de huidige prins, die dus geen koning genoemd mag worden, wèl weer koningin zijn, zodat Nederland in dat geval een koning en koningin zal hebben 30 April is koninginnedag maar dat is niet de verjaardag van de koningin, maar van prinses Juliana die vroeger koningin was. Op deze manier is het toch geen wonder dat er steeds meer stemmen opgaan om van Nederland dan maar een republiek te maken? Overigens is koninginnedag een Nederlanders excuus om grote hoeveelheden bier te drinken en al zijn oude rommel op straat te verkopen.

  27. Het is wellicht verstandig om te leren zwemmen voordat u naar Nederland komt. Nee, die dijken houden het wel, dat is het probleem niet. Maar de enorme hoeveelheid aan sloten, kanalen, rivieren, beken en vaarten kan leiden tot pijnlijke vergissingen. De glanzende nieuwe asfaltweg waar u opdraait met uw auto tijdens een regenbui zou wel eens helemaal geen asfaltweg kunnen zijn.

  28. Nederlandse schilderkunst. Hollandse schilders worden pas na hun dood beroemd. Dat is een heel zinnige regeling als je dit bekijkt vanuit het standpunt van de kunstkoper. Niet alleen produceert de schilder uit armoede gedreven meerdere schilderijen -hij moet tenslotte toch ook eten nietwaar?- maar het zorgt ook voor aardige investeringen. De schilders zelf delen dit standpunt echter niet in het minst en in minstens 1 geval leidde de frustratie zelfs tot zelfverminking van een oor.

  29. Als 1 van je Hollandse vrienden je uitnodigt, bereid je dan voor op een unieke ervaring. Uniek in de zin dat je het alleen kunt vergelijken met het plaatsnemen op een houten stoel waarin van de onderkant een scherpe spijker is geslagen en dan een maand niet in staat zijn om te bewegen. Meer dan 1 buitenlander werd door Hollandse verjaardagen tot op de rand van waanzin gedreven. De normale Hollandse verjaardag bestaat voornamelijk uit het stilzitten in een stoel en praaten met anderen over je werk, je auto, politiek en buitenlanders. Het wordt van je verwacht dat je rond 11 uur 's avonds weer vertrekt en u zult dankbaar zijn dat dat mag.

  30. Wordt niet ziek in Nederland. De laatste 10 jaren is de fameuze nederlandse gezondheidszorg in handen gekomen van particulieren. Tegenwoordig hebben sommige operaties zoals open hartchirurgie een wachttijd van meer dan 6 maanden. De doktoren vinden dit geen probleem want, zo zeggen ze "Meer dan de helft van dat soort patienten komt na 6 maanden niet eens meer opdraven, stelletje simulanten". Sommige wanhopige Nederlandse patienten wijken tegenwoordig uit naar landen waar de gezondheidszorg vele malen beter is, zoals Irak, Somalie of Pakistan.

  31. Nederland heeft meer steden dan alleen Amsterdam. Zo is er bijvoorbeeld.. eh.. enne.. Nou ja, er zijn dus nog meer steden.

  32. Het Nederlandse bier heeft een aardige reputatie opgebouwd voor zichzelf. Sommige mensen drinken het zelfs! Brouwen is 1 van die dingen die de Hollander traditioneel erg goed doet. Holland is nooit een land geweest waar iets interessanters te doen was dan jezelf halfblind te drinken aan alcohol of het schilderen van landschapjes. Hierdoor werd de bierindustrie al snel erg populair. Experst beweren dat als je eenmaal Hollands bier als Heiniken, Grolsch of Amstel hebt geproefd, alle andere biersoorten smaken als het kraanwater in een Rotterdams hotel.

  33. Het Hollandse kraanwater is veilig om zo te drinken. Dit is vrij opmerkelijk als je ervan uitgaat dat het meeste drinkwater wordt gewonnen uit vervuilde rivieren zoals de Rijn. Plannen om de waterkwaliteit in de Rijn zo te verbeteren dat vissen zoals de zalm weer terugkomen om er te paaien, stuiten op verzet van de Nederlanders. Het idee dat dieren sex hebben in hun drinkwater stuit ze tegen de borst.

  34. Er zijn meer varkens dan mensen in Holland. Dat is verbazingwekkend als je beseft dat er 16 miljoen Nederlanders zijn en dat de varkens de dierlijke soort varkens zijn. Neem nu eens 1 varken. Ga je gang. Voer het. Wacht even. Wacht nog even. Als je goed kijkt zie je nu 2 dingen gebeuren. Het varken wordt een beetje vetter. Dat is goed. Er komt nogal wat afval uit de achterkant van het varken. Dat is slecht. Het stinkt. Het stinkt hemelhoog. Vermenigvuldig die stank nu eens 16 miljoen keer. Het lijkt de Nederlanders niet te deren. Dat bewijst maar weer dat niet alleen "pecunia non olet" (geld niet stinkt) maar dat het ook een vreselijke stank nog weet te verdoezelen ook. O enne... je raakt aan de stank gewend hoor. Na een paar weken.

  35. Nederlandse politieke debatten zijn al even opwindend als een 3-daagse lezing over beroemde Litouwse sporthelden tussen 1762 en 1809. Geen geschreew zoals "Hear hear!!", geen vuisgevechten voor de camera, zelfs geen politici die elkaar eens lekker uitmaken voor incompetent. (En de Hollandse politici hebben er daar toch echt wel een stel van in huis) Nee, je opponent vertellen dat je zijn beleid in twijfel trekt is ongeveer wel het ergste wat je kunt zeggen. Als resultaat is de belangstelling voor verkiezingen dramatisch afgenomen onder de Hollanders. Bij de laatste verkeizingen daagden er maar twee kiezen op. De eerste was de weg naar het toilet kwijtgeraakt en de tweede was een illegale vluchteling die dacht dat hij naar de goede plaats was gekomen om een visum te krijgen

  0 0
 • 10/08/11--10:59: slaven van het geld
 • slaven van het geld


  goh, we zijn er
  op het eerste gezicht
  wel op vooruit gegaan
  in het verleden konden
  menselijke slaven
  niet vrij gaan en staan

  zag net op televisie
  een reportage over slavernij
  de elite van Nederland
  was er als de kippen bij

  zelfs het christendom
  claimde de slaven blij
  indien menselijk behandeld
  hoefden ze niet vrij

  als slaven op schepen
  was het passen en meten
  iedere centimeter werd
  benut, niet vergeten

  twee aan twee aan elkaar
  geketend naar de w.c.
  als de een hoge nood had
  moest de ander wel mee

  struikelend over andere
  stinkende lijven
  die je molesteren, bijten
  niet van je af kunnen blijven

  geen lucht benedendeks
  voor hun benauwde longen
  wilden ze uit protest niet eten
  dan werd men wel gedwongen

  1600 slavenschepen en
  zo'n 80.000 mensen
  naar de haaien
  en de hollanders maar
  gouden dukaten graaien

  naar mijn mening heb je nu
  een ander soort slavernij
  meer verborgen is 't
  de elite versus de burgerij
  meer vergeestelijkt
  maar het gaat nu nog steeds
  om de centen
  ja, machthebbers zijn
  naar mijn mening
  nog steeds
  graaiende krenten

  Loading...
  0 0
 • 10/08/11--11:42: Slaap wel lieve WMRers


 • breekbare dromen
  kruidje roer me niet muziek
  tranentrekkend

  beukend als de golven
  op het strand
  wanneer de wind stormachtig loeit

  breekbaar als een notendopje
  het bootje
  op huizenhoge golven

  over leven
  en overleven
  in de nevelige sluiers
  van dag en nacht

  toch blijft de eigen waarde
  vol kracht

  Ik wens jullie vast een fijne nachtrust.
  Wij gaan nog even op visite en dat kan best laat worden.
  Slaap wel
  blijf blij
  denk aan ons


  0 0
 • 10/08/11--12:13: hell


 • Rrwoooaaaw!
  Ahh, Ahhh
  Burning now I bring you Hell!


  Ahh, Ahhh
  Oh, burning now I bring you Hell!

  Read me tonight, when the warnings said leave a shudder upon you
  Running from all that you feared in your life
  Soul of the night, when the sun mislead paint a horror upon you
  Marking the moment, displaying in my ghost of a life!
  And I can't get round the way you left me out in the open
  To leave me to die!

  So how can I, forget the way you lead me through the path into Heaven
  To leave me behind!


  Now I can't stay behind
  Save me, from wreaking my vengeance
  Upon you, to killing more than I can tell
  Burning now I bring you Hell!Free me tonight, as the animal kings breathe their terror upon you
  Caught in the moment, engaging in my
  Bloodlust tonight, now I can't control my venom's flow
  Get back from me demon, or be exorcised!All my emotion and all my integrity
  All that you've taken from me
  All my emotion and all my integrity
  All that you've taken from me

  Now I can't stay behind
  Save me, from wreaking my vengeance
  Upon you, to killing more than I can tell
  Soul of the night, I know
  Now I can't stay behind
  Save me, from wreaking my vengeance
  Upon you, to killing more than I can tell
  Burning now I bring you Hell!

  0 0
 • 10/08/11--12:24: Stelling
 • Na aanleiding van Jersans blog de volgende stelling:

  Poll: Voor de komst van de computer waren de mensen veel slanker
  [*]Eens
  [*]Oneens
  [*]Geen mening


  0 0
 • 10/08/11--13:19: Creatie

 • Met veel dank aan Delenn met haar foto's!
  De muziek is Una Mattina van Ludivico Einaudi, en dan heb ik daar een beetje een eigen draai aan gegeven(gespeeld op de piano & synthesizer)

  Delenn had het ook al gepost, maar ik vond het toch een erg leuk en ontspannend filmpje geworden

  0 0
 • 10/08/11--15:56: de bowling
 • als het mooi weer is die dag, wie weet kom ik wel met de brommer
  Weet er toevallig ook iemand of ze daar een bewaakte fietsenstalling hebben in de buurt? en tot hoe laat die dan open is?

  Never mind heb het al gevonden


  Loading...
  0 0
 • 10/08/11--16:29: got
 • game of thrones is echt wel lijp

  paar maand geleden eerste deel gekeken, halfwat, kon alleen niet zo goed tegen die whitewalkers aan het begin. Freakeh stuff.

  vandaag zag ik de titel weer voorbij hobbelen dus een nieuwe kans gegeven en gelijk alle afleveringen maar achter elkaar gekeken ^^ echt wel goede serie

  starks gaan de lanisters schedels inhouwen en dragonlady gaat vast en zeker wat tegen de whitewalkers doen. Alhoewel de starks het wel bijna moeten verliezen want drakenmevrouwtje moet wel de reddende engel kunnen spelen en op de iron throne gaan zitten denk dat de dwerg de lanisters vast gaat verraden voor zijn hoer, en aangezien zij niets over haar voorgeschiedenis wil vertellen en wel erg goed tegen vuur kan.... vermoed ik dat haar rol in het verhaal vast nog stuk groter wordt

  vieze lanisters, castreren en spiezen dat volk

  0 0
 • 10/08/11--17:28: Lies and Wars


 • Kort - krachtig
  Iedereen die het weet
  en iemand die het niet weet
  weet het nu.

  0 0


  Geluk is geen kathedraal,
  Misschien een klein kapelletje .
  Geen kermis luid en kolossaal'
  Misschien een carouselletje.

  Geluk is geen zomer van '
  smetteloos blauw.
  Maar nu en dan een zonnetje .
  Geluk dat is geen zeppelin '
  tis hoog uit een ballonnetje.

  0 0
 • 10/08/11--20:27: Ritme van de regen
 • wijl herinneringen dromen fluisteren
  dragen wolken
  regendruppels aan
  ze tikken op het zolderraam
  een eigen melodie

  0 0  Geld.

  Kernstreven van zo velen
  want geld schenkt macht.
  En veelal diep gewenste weelde
  geluk wordt rond het geld verwacht.

  Toch toont het wereldbeeld het anders
  wel rijkdom , doch mislukt geluk
  vormt niet het geld hier de bekroning
  en slaat de rijkdom liefde stuk.

  Verhoogt de hang naar vele gelden
  het wegcijferen van alleman
  die de belemmeringen vormen
  wat jacht naar geld niet dragen kan.

  Wordt hebzucht zo de bron van leven
  gevoed uit de versmalde blik
  van eigen belang, dwangmatig potten
  tot aan de allerlaatste snik.

  De eenvoud, die geld moet ontberen
  glimlacht tevreden rond eigen bezit
  van liefde , warmte , mededogen
  veelal gul gevend, blakend fit.

  Goedesmorgens
  Na een zelfs voor mijn doen, een superkorte nacht, is de dag weer aangebroken.
  Een dag met veel hemelse tranen, dus gewoon zo een dag om lekker thuis te blijven .
  Doen we dus ook, op een paar bosrondjes na..
  Straks de kipjens
  vierpootjes hebben me alweer arm gegeten
  En ik?????????????????
  KOFFIE!!!

  fijne dag
  blijf blij
  denk aan ons


  Loading...

older | 1 | .... | 206 | 207 | (Page 208) | 209 | 210 | .... | 935 | newer


Loading...